Studiefaciliteter

Studerende med adgangskort har adgang døgnet rundt til alle bygninger med studiefaciliteter.

Der er trådløst internet i alle bygninger.

Du har mulighed for at benytte undervisnings- og mødelokaler, hvis de ikke er booket til andet. Kontakt Informationskontoret (Ada-116) for at booke lokale.

Babbage - bygning 5340

I bunden af Babbage-bygningen er der indrettet et studieområde med mulighed for at arbejde i grupper eller individuelt. 

Bush - bygning 5343

Bush-bygningen indeholder instituttets studiecafé med studiepladser, skærmpladser og aflukkede rum til gruppearbejde. På første etage er Regnecentralen placeret, som er de studerendes kaffestue med studiepladser og også har plads til madlavning, afslapning, brætspil mm.

Hopper - bygning 5346

Hopper-0-gangen indeholder studiekontorer, hvor man kan arbejde i grupper, par eller individuelt. Kontorerne er udstyret med skærme og kan bookes på forhånd gennem en papirseddel der hænger ved dørene.

Incuba - bygning 5510

Incuba-bygningen indeholder auditorier, undervisningslokaler, en kantine og enkelte gruppearbejdspladser. Der er kun adgang i åbningstiden.

Nygaard - bygning 5335

Nygaard-bygningen indeholder en del studenterområder fordelt på tre etager. I stueplan er en kantine samt et studieområde med mulighed for at arbejde i grupper eller individuelt. I kælderen er der studiepladser, loungeområde og diverse spil til pauserne. Det er også i kælderen at de studerendes fredagsbar afholdes (Fredagscaféen). Første sal huser biblioteket med stillearbejdspladser og et studieområde.

Stibitz/Chomsky - bygning 5365

Stibitz- og Chomsky-bygningerne indeholder instituttets laboratorier (værksted og prototyperum) samt arbejdspladser for de studerende på IT-Produktudvikling. Der er også et tekøkken til de studerende.

Turing - bygning 5341

Turing-0-gangen indeholder faste studiekontorer, som tildeles enkelte studerende og grupper gennem ansøgning. Der udsendes mail om dette til alle studerende op mod ansøgningsfristen.
På Turing-0-gangen findes også et tekøkken som kan benyttes af studerende.
På Turing-1-gangen findes enkelte studiekontorer, hvor man kan arbejde i grupper, par eller individuelt. Disse kan bookes på forhånd gennem en papirseddel der hænger ved dørene. Kig efter skiltet på døren ("Student flex office") for at finde kontorerne på gangen.