High Tech - Human Leadership

Konferencen sætter fokus på etik og ledelse og præsenterer en række af fakultetets alumner, der sidder i ledende stillinger samt andre førende erhvervsledere, der diskuterer fremtidens ledelsesværdier og arbejdsliv.

Info about event

Time

Wednesday 4 December 2019,  at 09:30 - 16:00

Location

Aarhus Universitet, AULAEN/vandrehallen, bygning 1412, Ndr. Ringgade 4, 8000 Aarhus C

Konferencens formål er at sætte fokus på hvordan humanistiske kompetencer kan skabe bedre ledelse. I en tid med større fokus på at beslutninger ikke blot lever op til juraens retningslinjer, men også skal være etisk forsvarlige, er der behov for bedre ledelse hvor man er i øjenhøjde med medarbejderne.

Der sættes fokus på, hvordan humanistiske kompetencer kan skabe bedre ledelse den 4. december til konferencen High Tech - Human Leadership. Mød blandt andre Lone Scherfig, der med afsæt i sin succesfulde både danske og internationale karriere som filminstruktør og executive producer vil dele erfaringer om hvordan man med ledelse kan øge kvalitet, kreativitet og originalitet. 

Med sine erfaringer som teaterdirektør på Aarhus Teater, vil Trine Holm Thomsen give indblik i, hvordan det er at lede en stor kulturinstitution og hvordan hendes baggrund som Cand. Mag. i dramaturgi spiller en rolle for den måde, hun er leder på. Hør hende og en række andre fremtrædende humanistiske ledere den 4. december til konferencen High Tech - Human Leadership.

Læs mere og tilmeld dig her hthl2019.au.dk  

 

50% rabat for studerende!