News

Det Erhvervsøkonomiske Fakultet nu med i det bedste internationale selskab

Fuld EQUIS-akkreditering til Det Erhvervsøkonomiske Fakultet 
– nu skal det sproglige fakultet også i gang

Det Erhvervsøkonomiske Fakultet er med i det bedste internationale selskab. Fakultetet har netop fået fornyet det internationale EQUIS-kvalitetsmærke for gode business schools – en ære, der kun er overgået ca. 74 lignende institutioner på verdensplan. Og der er vel at mærke tale om en fuld akkreditering, der gælder i de næste fem år.
- Det Erhvervsøkonomiske Fakultet har været igennem en lang proces i forbindelse med EQUIS-akkrediteringen, og processen har vist, at den fint kan fungere som løftestang for vores kvalitetsudvikling, siger rektor Jan Beyer Schmidt-Sørensen.

Akkreditering
af hele huset

- Akkreditering af hele huset vil være en god anledning til intern benchmarking. Vi skal blive bedre til at lære af hinanden. For eksempel skal vi sikre, at de gode miljøers metoder i højere grad bliver brugt til kvalitetsudvikling i andre miljøer, understreger rektor.
- Derfor skal det sproglige fakultet nu igennem en lignende international evaluering. Faktisk vil vi sætte arbejdet i værk allerede i løbet af 2005, siger <st1:PersonName w:st="on">Jan Beyer Schmidt-Sørensen</st1:PersonName>.

Champagne til alle

Som fungerende dekan sagde Hanne Harmsen på fakultetets morgenmøde i fredags, at det betyder noget at være akkrediteret, når man søger samarbejdspartnere ude i verden. På sigt vil det også blive sådan, at studerende vælger institutioner med akkreditering. Men EQUIS har lige så meget intern som ekstern værdi. Og da akkrediteringen også er bevis på, at fakultetet er gode til mange ting, gav dekanen champagne til alle efter fredagens møde?

Rapporten og akkrediteringsskrivelsen fra EQUIS kan ses på CampusNet

LIL

Oops, an error occurred! Code: 202208151146212417e181