News

Ny runde ASB Mentor

ASB mentor blev skudt godt i gang i 2006, og vi starter et nyt hold op i efteråret 2007. Her har du som studerende mulighed for at lære af tidligere studerendes erfaringer og samtidig give igen som mentor for en flygtning eller indvandrer.

Det unikke et-årige mentorprogram, hvor kandidatstuderende får en erfaren erhvervsperson og ASB-alumne som mentor, starter igen til efteråret med en ny runde. I mentorprogrammet skal de deltagende studerende også give noget tilbage til samfundet ved at fungere som mentor for en flygtning/indvandrer. Ved at deltage i programmet vil du således få styrket dine karrieremuligheder og din personlige udvikling, samtidig med, at du lærer noget om mentorskab som ledelsesmetode og om Corporate Social Responsibility.

De deltagende studerende udvælges efter ansøgning. Engagement og lyst til at bidrage til integrationen af flygtninge og indvandrere er afgørende, ligesom lysten til at deltage i hele projektets forløb på et år. Endnu et krav til ansøgerne er, at de skal være i gang med en kandidatoverbygning.

- Jeg har været utrolig glad for at være med i mentorprogrammet. Jeg er blevet veninde med min mentee, som er 19 år og fra Irak, og det venskab kommer til at vare ved, fordi vi kan lære rigtig meget af hinanden. Samtidig har kontakten til min egen mentor været en stor bonus. Han har lært mig en masse om mig selv i mere strukturerede rammer – blandt andet har vi snakket meget om at prioritere sine kræfter rigtigt, fortæller Eva Laursen, som læser cand.ling.merc i engelsk på andet semester.

Hvis du vil vide mere om projektet, så kontakt os på mentor@asb.dk. Du kan læse mere på mentorprogrammets hjemmeside http://www.asb.dk/studinfo/alumni/mentor.aspx, hvor blandt andet vigtige datoer løbende vil blive opdateret.

Oops, an error occurred! Code: 20230330003747c5c411bc