News

Buddyordningen på jura

Kunne du tænke dig at hjælpe 1.semester studerende til at komme godt i gang med studiet? Har du lyst til at skrive mentor på CV’et? Så har du chancen nu!

Buddyordningen er et nyt initiativ der har til formål at skabe mere tryghed (fagligt såvel som
socialt) for førsteårsstuderende i tiden efter studiestart.

Jobbet som mentor indebærer at man mødes 3-4 gange med sin gruppe af ca. fem førsteårsstuderende i løbet af deres 1. semester. Ordningen løber fra medio september til ultimo januar/primo februar, efter dine mentees har været til første eksamen.

Der er ikke nogen fast dagsorden for møderne, det er op til dig og din mentorgruppe, hvad I vælger at tale om. Din fornemmeste opgave er blot at hjælpe de studerende i deres nye liv som universitetsstuderende.

Jobbet er ulønnet, men du vil blive klædt på med et mentorkursus (varighed ca. 1 time) og desuden få et bevis på din deltagelse i mentorprogrammet som du kan vedlægge dit CV.

Hvis dette har vakt din interesse, er det bare med at sende en ansøgning til buddy@sr.au.dk. Ansøgningen skal indeholde 2-4 linjer om din motivation for at blive mentor, dit studie (Jura), samt oplysning om hvor langt du er på studiet (Semester).

  • Ansøgningsfrist er mandag d. 6. september.

Bliver du valgt, inviteres du til intromøde på Zoom, hvor du bliver sat ind i ordningen og hvordan du griber opgaven som mentor an.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at sende en mail til buddy@sr.au.dk. Vi samarbejder med studievejledningen om ordningen, men alle henvendelser skal ske til denne mail.


Vi ser frem til at høre fra jer!


Med venlig hilsen

Nina Sjørup Simonsen

Ansvarlig for buddyordningen
Studenterrådet ved Aarhus Universitet
I samarbejde med Studievejledningen, Aarhus BSS