News

Kære nye studerende

Kære nye studerende

Mandag aften var 300-400 nye studerende tilsyneladende samlet til ”fest” i Botanisk Have efter endt studiestart-program på Aarhus BSS/Aarhus Universitet. Det har medført klager fra naboer til Botanisk Have over støj til langt ud på natten og for at efterlade en del affald i haven.

Ledelsen på Aarhus BSS opfordrer alle nye såvel som ældre studerende til at udvise ekstra meget samfundssind, så vi hurtigst muligt kan vende tilbage til normale tilstande. Opfordringen gælder naturligvis ikke alene, at man følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger om afstand og håndhygiejne både på og uden for campus, men også at man tager hensyn til omverdenen i forbindelse med sin videre færden i forlængelse af de planlagte arrangementer på AU.

”Jeg har forståelse for at studiestart er en festlig begivenhed, og at man gerne vil vise dette sammen med sine nye studiekammerater, ligesom nye studerende har gjort det i årevis. Men situationen er nu engang anderledes i 2020 på grund af corona-epidemien, og det må vi alle acceptere som et vilkår. Jo mere samfundssind vi alle udviser, jo hurtigere kan vi vende tilbage til et mere ”normalt” studieliv på Aarhus Universitet med både fysisk undervisning, studiegrupper, fredagsbarer og fester,” siger prodekan for uddannelse på Aarhus BSS Per Andersen.

Oops, an error occurred! Code: 20230322003746a0077617