Er du i tvivl om dit valg af tilvalg eller kandidatuddannelse? Mød os online og på campus

AU's tilvalgs- og kandidatmesse d. 8. februar er for dig, der ønsker mere viden om dine muligheder ift. valg af tilvalg og kandidat. Du kan også allerede nu se videoer, der præsenterer de forskellige muligheder online.

Foto: Lars Kruse, AU Foto
  • Overvejer du hvilket tilvalg, du skal vælge - eller går du måske og tænker på, om du overhovedet skal have et?
  • Er der flere forskellige kandidatuddannelser, der har din interesse, og vil du gerne blive klogere på dem hver især?
  • Er du nysgerrig på dine muligheder for at komme til udlandet, blive gymnasielærer eller hvad det egentlig betyder for din uddannelse at tage et tilvalg?

Så er AU's tilvalgs- og kandidatmesse lige noget for dig!

D. 8. februar fra kl. 10-14 kan du deltage i AU's tilvalgs- og kandidatmesse, hvis du ønsker at få inspiration, information og vejledning omkring dine muligheder for valg af enten tilvalgsfag eller kandidatuddannelse.

Du kan se programmet for hele dagen her.

Foruden de mange oplæg i løbet af dagen, vil du også kunne snakke med studievejledere fra en lang række tilvalg- og kandidatfag, som vil være til stede under hele messen.

Er du forhindret i at komme d. 8. februar - eller ønsker du bare at dykke ned i de mange muligheder allerede nu - så kan du også gå ind i tilvalgs- og kandidatuniverset og se videoer, der fortæller meget mere om de forskellige tilvalg og kandidatuddannelser.