Vi søger studielivsambassadører til at dokumentere studielivet på AU

Brænder du for studielivet? Vil du være med til at dele dine oplevelser på AU til kommende og nuværende studerende? Så skal du læse med her.

Som studerende er du en vigtig ambassadør for Aarhus Universitet. Derfor vil vi gerne involvere dig og styrke din stemme som formidler af AU og livet som studerende, både for nuværende og kommende studerende.

Din opgave

Som frivillig studielivsambassadør skal du dokumentere dit studieliv og være med til at sætte dagsordenen på AUs profiler på Instagram og Facebook. Og det mener vi helt konkret i form af fotos, film, historier og budskaber. Først og fremmest via sociale medier og vores website hvor kommende studerende vil kunne møde dig digitalt. Du bliver gæsteredaktør på AU’s Facebook-side eller Instagram, hvor vi sammen med dig skaber nye ideer til, hvad det gode studieliv og #yourniversity skal være. Dine historier og fotos vil bl.a. blive brugt i Aarhus Universitets markedsføring online og offline, vist på bachelor.au.dk, samt på vores øvrige digitale kanaler.

Du skal kunne deltage i en idéudviklingsworkshop i slutningen af december, samt to møder hhv. i foråret og efteråret 2017.

Hvad får du?

Mulighed for at dele dit studieliv med andre studerende og inspirere kommende studerende.

Du kommer til sætte dagsordenen på AU’s profiler på Instagram og Facebook. Du lærer andre studerende på tværs af AU at kende, der er lige så engageret i studielivet og kreative på sociale medier, du deltager i vores ideudvikling og bliver skarp i foto og video på vores eksklusive workshops. Her bliver du klædt på til at arbejde med kommunikation på sociale medier. Du får tips og tricks fra professionelle til at blive en endnu bedre kommunikatør på Instagram og andre sociale medier.

Hvad skal du kunne?

  • Du færdes hjemmevant på de sociale medier (Facebook, Instagram, Snapchat) og er aktiv bruger af dem.
  • Du er god til at observere og fortælle historier med dit mobilkamera – både via fotos og video.
  • Du er bevidst om motiv og komposition i dine billeder.
  • Du har lyst til at formidle dit studieliv.
  • Du skal have en åben Instagram-profil.
  • Du skal være aktiv studerende på AU.

Ansøgning

Skriv lidt om dig selv, hvilken uddannelse du læser og hvilken by du boede i, da du tog din adgangsgivende eksamen. Beskriv din motivation for at deltage og hvordan du engagerer dig i studielivet. Send også et link til din Instagram-konto samt et par eksempler på de billeder, du tager.

Ansøgningsfrist er søndag den 4. december.

Send din ansøgning til Michael Munch og Casper Dam.

Om projektet:

Yourniversity er en brugerdreven social media platform baseret på #’s og indhold fra studerende. For tre år siden ansatte vi det første hold studielivsambassadører, som har delt deres studieliv. I dag er mere end 20.000 fotos, film og tweets blevet delt via Instagram, Facebook og Twitter af flere end 1000 studerende.