@RISK

Beskrivelse

@Risk udfører risikoanalyse ved hjælp af Monte Carlo simulation til at fremvise mulige udfald i dit regneark. Derudover kan programmet bruges til at beregne, hvor sandsynligt det er, at udfaldene forekommer.
Den beregner matematisk og objektivt, samt sporer forskellige mulige fremtidsscenarier. Desuden beregner den sandsynlighederne og risici forbundet hertil.
Det betyder, at du har det bedst mulige beslutningsgrundlag til at træffe beslutninger omkring, hvilke risici der skal tages og hvilke der skal undgås.  


Tilgængelighed

Køb af licens:

AU IT tilbyder studerende på Århus Universitet at købe en licens for 150 kroner.


Licens

Som studerende på BSS har du mulighed for at købe en licens til @Risk. Prisen er 150 kr. (OBS! Vær opmærksom på at @Risk kun virker på Windows.)

Linket til køb er:

Hvis du ikke får en bekræftelse på købet indenfor en time eller hvis du har andre spørgsmål, så skriv venligst til bss.it@au.dk

Det er vigtigt, at du angiver dit fulde navn, samt dit studienummer.

Herefter sender vi dig en licensnøgle. Licensen købes for ét år, og vil udløbe d. 31. august hvert år (uanset købsdatoen for licensen). Hvis du fortsat ønsker at benytte programmet herefter, kræver det at du køber en ny licens.

OBS! Vær opmærksom på at licensen som standard sendes til din studiemail (post.au.dk)


Installation

Installationen af @RISK foregår ved at filen lokaliseret på nedenstående link downloades og installeres. 

Windows

Installations guide


Kurser

Analysegruppen afholder i øjeblikket ikke kurser i dette program, men der kan ved forespørgsel arrangeres et kursus. Dette gøres ved at kontakte analytics@au.dk med kursets ønskede indhold og varighed, hvorefter der findes frem til en eventuel kursusudformning der stemmer overens med de opsatte ønsker.


Support

Husk at inkludere dit navn, brugernavn og grundig beskrivelse af problemet når du kontakter supporten.

Servicedesken udbyder kun support til skolens egne systemer samt begrænset support i andre programmer.

Brug af Program

Du kan kontakte Analytics Group (AG) vedrørende generel brug af programmet på:

Analytics Group
agjuniormanager@au.dk
Lokale M21