Start din karriere som graduate

Kunne du tænke dig at opleve en virksomhed indefra og få et unikt indblik i de forskellige arbejdsområder? Ved at tage del i en virksomheds virkelige arbejdsopgaver får du som graduate en stejl læringskurve og rigtig god erfaring til dit CV.

01.10.2021 | Aarhus BSS Career

Dato tir 02 nov
Tid 15:00 17:00
Sted Online via Zoom

Som nyuddannet fra Aarhus BSS har du muligheden for at kickstarte din karriere som graduate i en virksomhed. Som graduate indgår du i virksomhedens arbejde på stort set samme vilkår og betingelser som en fastansat, og graduate-programmet giver dig derfor et unikt indblik i alle aspekter af jobbet.

På onlineworkshoppen vil Pia Ravn, Chefkonsulent i Djøf, fortælle dig om hvordan det er at være graduate i en virksomhed. Du kan du også se frem til at møde to tidligere Aarhus BSS-studerende, Julie Wulf, cand.merc. International Business, Business Graduate hos Danish Crown og Benjamin Ellehauge Madsen, cand.merc. Information Management, nu Learning Technology Specialt hos Vestas. De vil begge fortælle om deres personlige oplevelser og erfaringer som graduates.

På onlineworkshoppen får du bl.a. svar på følgende spørgsmål:

-     Hvad er forventningerne til en graduate?

-     Hvilke kompetencer efterspørger virksomhederne?

-     Hvordan ved jeg, om et graduate-forløb noget for mig?

-     Hvad kan jeg forvente af rekrutteringsprocessen?

-     Hvordan forbereder jeg på de forskellige tests?

Arrangementet er arrangeret af Aarhus BSS Karriere og Djøf.

Webinaret er gratis og åbent for alle studerende og alumner på Aarhus BSS.

Tilmeld dig onlineworkshoppen som studerende

Tilmeld dig onlineworkshoppen som alumni

Aarhus BSS