Få inspiration gennem din studietid

Få inspiration til din karriere på mail gennem din studietid. Indtast dine oplysninger nedenfor for at tilmelde dig alumnenetværket og modtage nyt fra os. Alumnenetværket er for både studerende og dimittender fra Aarhus BSS, og der er især to fordele for dig ved at blive medlem.

Bliv inspireret, mens du studerer

Mens du er studerende, holder vi dig opdateret om jobmuligheder, inviterer dig til relevante events og giver dig gode tips, som er relevante for dig, når du fx er på udkig efter studiejobbet, praktikpladsen, specialesamarbejdet eller dit første fuldtidsjob. Vi videreformidler også eventinvitationer fra virksomheder, som er interesserede i dine kompetencer.

På den måde kan du lære mere om dine muligheder, spore dig ind på dine fremtidsplaner og møde interessante virksomheder og organisationer.

Hold din viden ved lige, når du er færdig med studiet

Når du er færdig med studiet, fortsætter dit medlemskab, og vi sørger for at holde din viden opdateret ved at sende dig invitationer til faglige events og podcasts og artikler om nyeste forskning. Du får også rabatter på udvalgte kurser og arrangementer.

Tilmeld dig her

Du kan til enhver tid afmelde dig igen i bunden af de mail, vi sender dig. Prøv at deaktivere adblocks, hvis du ikke kan se formularen nedenfor.