Danske jobsites

Danske jobsites

I Aarhus BSS Career & Alumni arbejder vi for at hjælpe dig som studerende med at finde fuldtidsjob, studiejob, praktik og meget mere. Både i Danmark, men også rundt omkring i verden, er der mange gode jobsites, hvor du kan søge efter dit kommende job. Her er der links til nogle af dem, som karrierecenteret anbefaler.


 
Careerjet

Få adgang til 17.529.781 jobs publicerede på 70.714 websites i verden med bare én søgning. Søg job baseret på sektor eller sted, Du får også muligheden for at søge globalt. Få adgang til 17.529.781 jobs publicerede på 70.714 websites i verden med bare én søgning. Søg job baseret på sektor eller sted, Du får også muligheden for at søge globalt.  

Career Campus

Formidler praktikpladser og projekter i vestjyske virksomheder. Under dit projektarbejde eller praktikophold betaler virksomheden for din bolig på Campus i Ringkøbing, hvor du bor sammen med andre studerende. Career Campus inviterer til en vifte af sociale og faglige arrangementer – f.eks. golf, surfing, virksomhedsbesøg, foredrag, museumsbesøg m.m.  


Institute Danmark

For første gang nogensinde er de bedste arbejdspladser i EU blevet identificeret og offentliggjort i førende europæiske blade og aviser. 
I hvert af de 15 medlemslande er en liste over Bedste Arbejdspladser blevet udarbejdet, og virksomhederne på disse lister er herefter taget i betragtning til EU-listen.  

Jooble

Jobsøgemaskinen Jooble.dk har fået fodfæste i Danmark og er en ny mulighed for at finde jobs både i Danmark og udlandet. Jooble henter således jobs i 59 forskellige lande, giver adgang til 2 millioner jobs rundt om i det meste af verdenen og har daglig besøg af over en million jobsøgende hver dag.Jobjunction

Danmarks største jobportal for studerende og nyuddannede. Vores målgruppe er de 15-28 - årige. Vi har altid mere end 400 studiejob og fuldtidsstillinger til nyuddannede.

Jobview

På jobview kan du søge job inden for alle fagområder, jobkategorier, jobtyper og lokationer fra et enkelt intelligent søgefelt. Virksomheder kan indrykke jobannoncer og jobsøgere kan oprette et CV og en jobagent, herunder Video CV. 


Academic positions

Academic Positions er Skandinaviens ledende karrierenetværk for videnskabelige stillinger. Det unikke ved Academic Positions er, at du med ét produkt kan nå det hjemlige såvel som det internationale marked. 

Save a Heart – By Committing Yours

Jobsite der specialiserer sig inden for frivilligt arbejde og praktikpladser i udlandet. Der er fokus på unge studerende eller nyuddannede, som ønsker at tilegne sig et værdifuldt CV og samtidig gøre en forskel for millioner af mennesker, der virkelig behøver en hjælpende hånd.


Eksportjob

Jobindex har lavet en særlig job- og CV-database for eksportjob. Ideen med jobdatabasen er, at højtuddannede jobsøgende med specialviden om lande, kultur og sprog kan finde og søge job, hvor deres baggrund er en klar fordel.   


Impact

Impact er volontørprogrammet i den humanitære børneorganisation Viva, der arbejder i Latinamerika og Asien. Impact har specialiseret sig i arbejdsophold for volontører, praktikanter, færdiguddannede og folk der ønsker et break fra studierne.


Jobindex

Jobindex fungerer som en job-søgemaskine, der søger efter jobannoncer i over 500 jobbørser og jobsider i Danmark, inklusive Jobnet. De har Danmarks største CV-database med mere end 100.000 CV'er. Det er nemt, hurtigt og fortroligt at indtaste dit CV på Jobindex.

Studiejob-danmark.dk

Studiejob-danmark.dk er en jobportal for: Elever, trainees, praktikanter, studerende der er på udkig efter nye jobmuligheder. Her kan du også få tips til din jobsøgning, oprette en jobagent og bygge dit CV op ud fra deres skabelon. 


Highered (EFMD global talentportal for Aarhus BSS)

Få adgang til verdens helt store virksomheder i et lukket og eksklusivt netværk. Opret en profil på talentportalen, og søg efter praktikplads, trainee-stilling eller fuldtidsjob blandt virksomheder over hele verden.