Find et studiejob

Find et studiejob

Et relevant studiejob er mere end lidt ekstra penge på kontoen hver måned. Det kan gøre teorien fra forelæsningerne levende, udvide dine kompetencer og kendskab til praktiske værktøjer og give dig et afgørende forspring, når du skal søge dit første fuldtidsjob. En analyse fra Uddannelses- og Forskningsministreret fra 2018 viser, at nyuddannede oftere er i job, hvis de har haft et studierelevant job under uddannelsen. 

Hvordan foregår et studiejob? 
Som studentermedhjælper er du fast tilknyttet en virksomhed og arbejder et bestemt antal timer om ugen ved siden af studiet. Studerende med studiejob arbejder i gennemsnit 11 timer om ugen, men det kan variere fra job til job og periode på året. 


Få studiejob i en SMV

Vores samarbejdspartner Cand hjælper dig med at finde et studiejob, der passer til din personlige og faglige profil. Cand matcher studerende med små og mellemstore virksomheder, der ønsker at ansætte studentermedhjælpere inden for bl.a. kommunikation, økonomi, HR, business development, IT og jura. De har også et business akademi, hvor du bliver tilbudt udviklingssamtaler, sociale arrangementer, workshops og certificeringer, der giver dig værktøjer og viden, du kan bruge i dit kommende studiejob. 

Læs mere om Cand, og opret en profil her. 

Søg i AU Job- og Projektbank

I AU Job- og Projektbank kan du specifikt søge efter jobs inden for det fagområde, der interesserer dig, eller vælge din uddannelsesbaggrund på listen. Du har også mulighed for at komme i kontakt med virksomheder, for eksempel via virtuelle karriere- messer eller gennem chatfunktionen, og følge din favoritvirksomhed, så du får direkte besked, når de søger nye studentermedhjælpere. 


Opret din profil på jobportalen, og start søgningen her.