Rasmus deltog i Job Shadow og fik et job

Erfaringer med Job Shadow

Rasmus deltog i Job Shadow og fik et job

I foråret 2014 meldte Rasmus Søelund, cand.it og tidligere studerende på Aarhus BSS, sig til Job Shadow. Dette gav en god indgangsvinkel og i dag arbejder han ved virksomheden, som han skyggede, nemlig Grundfos. 

"I foråret 2014 meldte jeg mig til Job Shadow og blev matchet med Global IT Infrastructure Program Manager Morten Bacher Mortensen fra Grundfos. Min motivation for at søge var, at jeg var i den sidste fase af min kandidat og var på udkig efter et fremtidigt job. Jeg havde flere gange hørt positivt om Grundfos, og jeg fandt Job Shadow som en god mulighed for at udforske virksomheden. Da jeg fandt Morten på listen over deltagere, så jeg et fordelagtigt match, fordi han arbejdede som projektleder inden for IT - to områder, som jeg også gerne vil kombinere.

Hele dagen fik jeg en interessant og meget nyttig introduktion til Grundfos og dets Information Services (IS) afdeling, som jeg senere var i stand til at bruge i min ansøgning til et specifikt job hos Grundfos. Dagen var en god blanding af at følge Morten i hans (meget!) travle dag: jeg deltog i forskellige møder og blev introduceret til forskellige Grundfos-medarbejdere, der kunne fortælle mig mere om deres ansvar i IS.
Dagen gav mig en uvurderlig erfaring med en traditionel dansk virksomhed, og det gav et godt input til min jobsøgning (som endte med et job på Grundfos IS). Jeg kan fuldt ud anbefale Job Shadow."

Vil du gerne vide mere?

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til Job Shadow.