CompanyDATING

Til CompanyDATING har du som studerende en unik mulighed for at møde mange forskellige virksomheder og blive inspireret til potentielle samarbejdsmuligheder med erhvervslivet. Der er mulighed for at høre mere om konkrete studiejobs, projektsamarbejder, praktikstillinger, fuldstidsjobs og graduate programmer.

Vi dater igen: 

Dato: 27. februar 2020
Tid: 15:00 - 18:00
Sted: Fuglesangs Allé 4 - bygning 2610/S 


Hvordan foregår CompanyDATING?

Du kan møde mere end 40 virksomheder, der alle har en stand på dagen. CompanyDATING åbner kl. 16:00, og herefter har du mulighed for at møde de virksomheder, du finder interessante – og måske få kendskab til nogle, du ikke kendte i forvejen. Her kan du lære virksomheden bedre at kende, stille spørgsmål og tale om de konkrete stillinger, som virksomhederne medbringer.

Hvordan kan du forberede dig til CompanyDATING?

  • Vi afholder flere forberedende kurser / workshops i ugerne op til CompanyDATING. Hold dig orienteret i arrangementoversigten her.
  • Opdater dit CV og LinkedIn profil, så du er klar til at søge, hvis du ser nogle spændende muligheder. Bemærk, at mange virksomheder ikke ønsker at tage imod CV på dagen, men i stedet vil henvise dig til at søge online. Det skyldes, at virksomheders rekrutteringsprocesser ofte er omfattende, og de har ikke ressourcer til at håndtere CV’er manuelt.
  • I løbet af august og september vil virksomhederne blive offentliggjort, og du får mulighed for at se hvilke konkrete stillinger, de tager med. Følg med på Facebook Aarhus BSS Career.
  • Læs om virksomhederne, og forbered spørgsmål til dem, du ønsker at tale med.
  • Har du behov for individuel karriererådgivning, kan du booke en tid her.
Mediet understøttes ikke. indsæt en korrekt URL til video fra YouTube eller Vimeo.
Visninger
Hvad kan du forvente dig af CompanyDATING?
Visninger
CompanyDATING - Hvad siger virksomhederne?
Mediet understøttes ikke. indsæt en korrekt URL til video fra YouTube eller Vimeo.