Karrierekickstarter

Karrierekickstarter

Er du 2., 3. eller 4. semesters kandidatstuderende? Vil du allerede gerne nu forberede dig på, hvad der skal ske på den anden side af universitetsmurene? Så har du nu muligheden for at få 10 ugers digital karrieresparring.
Aarhus Universitet tilbyder i samarbejde med Jobcenter Aarhus et digitalt karrieresparringsforløb, der giver dig de grundlæggende værktøjer til din fremtidige jobsøgning. 

Du har mulighed for at tilmelde dig ét af to forløb:

Ved deltagelse på onlinekurserne vælger du selv de tidspunkter, der passer dig, og samlet vil du bruge 5-10 timer i løbet af de 10 uger. 

Konsulenthuset Ballisager: KarriereKickstarter

Ballisager har værktøjerne til at hjælpe dig med at kickstarte din karriere. Siden 2008 har konsulenthuset hjulpet mere end 35.000 nyuddannede akademikere med at komme i job. De rådgiver ud fra deres viden om, hvordan virksomhederne ansætter nye medarbejdere. Den viden kan du få glæde af ved at tilmelde dig deres online karriereforløb.

Forløbet indebærer blandt andet: 

 • Kick Off-dag og karrieredag. På Kick Off-dagen får du en introduktion til forløbet, mens du på karrieredagen i slutningen af forløbet møder repræsentanter fra virksomheder og har mulighed for at få sparring på din jobsøgning.
 • Videoer og 4 webinarer. Forløbet består af korte online-videoer fordelt på 4 temaer. Hvert tema afsluttes med et webinar á 30 minutters varighed. 
 • Karriererådgiver-hotline. Her har du mulighed for løbende dialog og for at sende spørgsmål inden webinarerne.   
 • Nyhedsbreve med gode råd til jobsøgningen.
 • Mentornetværk med mere end 50 mentorer fra erhvervslivet. 

Martabolette Stecher: Sandbox

På Sandbox-forløbet er der fokus på processen, hvor du arbejder med at finde ud af, hvad der driver dig - og hvordan du omsætter din viden, så det kan skabe værdi i en organisation. Siden 2001 har Martabolette Stecher coachet nyuddannede med karriereudvikling ved at sætte fokus på, hvordan man bringer sine personlige og faglige kompetencer i spil i jobsøgningen. 

På forløbet kommer du gennem 6 moduler:

 • Modul 1: Hvem er du? Find ud af hvem du er, og hvad der driver dig.
 • Modul 2: Hvad kan du? Find ind til kernen af dine talenter og kompetencer. 
 • Modul 3: Hvad vil du? Find retningen som du vil gå efter og afklar dit jobfokus. 
 • Modul 4: Vil du det? Forpligt dig selv og undersøg dine muligheder, og hvor energien er. 
 • Modul 5: Hvad gør du? Udarbejd materialer og styrk din handlekraft. 
 • Modul 6: Hvad får du? En times webinar med live coaching af en frivillig på kurset.

Du modtager hvert moduls materiale og video som link. Hvert modul indeholder 1-2 opgaver, som du skal arbejde med. I forbindelse med forløbet vil du også få lavet en personlighedsprofil via E-stimate og få adgang til e-bogen "Bare gør det!" 

Tilmelding

Der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig senest den 20. september 2019. Når du tilmelder dig, skal du vælge uddannelsesretning, fakultet og semester. Begge forløb starter den 30. september 2019. 

Tilmeld dig her
De seneste to semestre har der været stor interesse for forløbene. Da der kun er et begrænset antal pladser, har du mulighed for at komme på venteliste, hvis alle pladser er optagede. Har du fået en plads, er der selvfølgelig en forventning om, at du gennemfører.

Hvem kan tilmelde sig? 
Tilbuddet er for studerende, som er i gang med 3. eller 4. semester af kandidatuddannelsen på Aarhus Universitet fra enten Arts, Science and Technology, Health eller Aarhus BSS.

Har du spørgsmål til tilmelding?

Kontakt Søren Rosenberg Pedersen
E-mail: sorp@aarhus.dk