MATCHDAY

MATCHDAY

Til MATCHDAY har du som studerende en unik mulighed for at møde forskellige virksomheder og blive inspireret til potentielle samarbejdsmuligheder med erhvervslivet. 

Vi matcher igen: 

 • Dato: 19. februar 2020
 • Tid: 12:00 - 16:00
  • 12:00 - 14:45: Mød virksomhederne.
   Individuelle møder med virksomheder af 15 minutters varighed. Her har I mulighed for at lære virksomheder at kende og se, om der er et personligt og fagligt match.
  • 15:00 - 16:00: Drop In. Møde mellem studerende og virksomheder uden foregående mødeaftale (karrieremesse). 
 • Sted: Birk Centerpark 15, 7400 Herning
 • Tilmeldingsfrist: 13. februar
Tilmeldingslink er på vej

Hvordan foregår MATCHDAY?

Konceptet for MATCHDAY er, at du kan booke individuelle møder af 15 minutters varighed med en eller flere virksomheder. Når du tilmelder dig skal du angive, hvilke virksomheder du gerne vil møde. Du vil inden arrangementet få besked på, hvilke virksomheder, du er blevet matchet med, så du kan forberede dig på mødet. 

Der vil også være mulighed for at deltage i en Drop IN-session, hvor du kan møde virksomhederne uden foregående aftale. 

Frederik Steen Jensen, studerende på Teknologibaseret forretningsudvikling
"Jeg deltog i MATCHDAY, da jeg så det som en oplagt mulighed for at møde nogle virksomheder i et mere uformelt format - udenom en standard jobsøgningsproces. Min forhåbning var, at jeg igennem MATCHDAY kunne finde jobmuligheder, netværke og få indsigt i, hvad virksomheder søger hos os studerende. Disse ting fik jeg opfyldt begge gange jeg deltog."

Mikael Jensen, indehaver UpStreaMarketing
”Jeg har været med til MATCHDAY et par gange, fordi jeg synes, at det er spændende at møde unge, ambitiøse studerende. Jeg arbejder med Start Ups, hvor vi engang i mellem skal have nye friske folk med, så jeg laver en slags emnebank efter at have talt med de studerende.”