Nyhedsarkiv

28.02.2012 | Talentudvikling

Ingeniørtalenter skal få nye idéer til B&O-produkter i Kina

Bang & Olufsen planlægger i samarbejde med Aarhus Universitet en innovationslejr i Kina, som skal løbe af stablen i efteråret 2012. Her skal de dygtigste ingeniørstuderende være med til at udvikle nye koncepter for fremtidens medieprodukter til det kinesiske marked.

22.02.2012 | Studerende

Studerende på Arts i protestaktion

Med bannere og sort tape for munden demonstrerede studerende på Arts mod forringelser, flytning og umyndiggørelse

Udviklingschef Steffen Skovfoged
og studenterrådsformand Thea P. Frederiksen.

17.02.2012 | UNIvers

Problemer med indskrivningspapir

Et helt A4-ark skal igen blive til en lille handy seddel, og de studerende skal stadig kunne bruge deres studiekort til at få rabat, selvom indskrivningsbekræftelsen ser anderledes ud. Sådan lyder meldingen fra studenterrådets formand Thea P. Frederiksen.

"Der er som sagt tale om en meget beklagelig personalesag, og som ledelse hverken kan eller vil vi kommentere den i pressen. For de fleste involverede parter er det overordentlig vanskeligt at genkende det billede af situationen, der aftegnes." Sådan siger institutleder Niels Lehmann i en kommentar til den medieomtalte personalesag på musikvidenskab.

15.02.2012 | Nyt fra ledelsen

Åbenhjertige diskussioner er en nødvendighed – men med gensidig respekt for forskellighed

Med udgangspunkt i Dagbladet Information har flere medier de seneste dage omtalt en personalesag på musikvidenskab. Læs Institutleder Niels Lehmanns kommentar.

14.02.2012 | Videnudveksling

Rollemodeller skal få flere tosprogede ind på ingeniøruddannelserne

Studerende skal være rollemodeller for tosprogede unge, når Ingeniørhøjskolen i denne uge flytter studievejledningen til Gellerupparken.

13.02.2012 | Talentudvikling

Studerende vinder international nano-pris

Marie Krogsgaard, kandidatstuderende i nanoscience ved Aarhus Universitet, blev den 1. februar tildelt den fornemme internationale pris Institute of Nanotechnology International Student Award 2012. Prisen blev givet for hendes specialeprojekt, som går ud på at udvikle en ny type ”lim” til sår og væv. Limen er inspireret af blåmuslinger.

06.02.2012 | Studerende

Velkommen til Studiecenter Arts

Mandag den 30. og tirsdag den 31. januar åbnede de to nye studiecentre Arts i Aarhus og i Emdrup og er nu klar til at servicere alle de studerende ved Arts.