Aarhus Universitet har fået en lille ny… vogn

Den 23. november 2016 ruller Aarhus Universitets lille nye informationsvogn ud af indkørslen og starter sin rundtur på universitetet og i byen. Målet med turen er få universitetets mange brugere til at komme med input til, hvordan universitetets campusmiljø skal udvikles i forbindelse med indflytningen til Kommunehospitalets arealer.

AU’s lille nye vogn er lavet, så den udefra ligner en miniudgave af universitetet med de karakteristiske gule mursten og velkendte glasparti for enden. Foto: Lars Kruse.

”Vi har en ambition om at få samlet så mange idéer og ønsker som muligt til, hvordan vi kan udvikle vores fremtidige campus. Derfor har vi fået lavet en lille informationsvogn, som kan være en anderledes måde at kommunikere med vores brugere på. Med vognen får vi mulighed for at indsamle input til udviklingen af campus, der hvor brugerne er”, siger rektor på Aarhus Universitet, Brian Bech Nielsen og fortsætter:

”Jeg håber, at vognen vil tiltrække mange idérige personer, som vil benytte lejligheden til at kigge indenfor i vognen og komme med deres forslag til, hvad et attraktivt og fremtidssikret campus 2.0 kan indeholde.”  

Fra den 23. november og en måned frem vil vognen tage på rundtur på universitetet og i byen for at indsamle input fra universitetets mange interne og eksterne interessenter.

Kom til navngivningsfest

Mød op til vognens navngivningsfest foran Stakladen den 23. november kl 12.00. Her vil universitetet byde på hjemmebag og et varmt glas gløgg. Alle interesserede er velkomne til at deltage.

Læs mere om arrangementet.

Har du gode idéer?

Har du input til, hvad fremtidens campus kan indeholde, så besøg vognen på dens rundtur. Se hvornår vognen er i nærheden af dig.  

www.nycampus.au.dk kan du desuden sende dine idéer til fremtidens campus, se en video om, hvordan en donation på en mio. mursten udviklede sig til det AU, vi kender i dag samt og læse mere om den samlede proces.

Fakta

I 2019 rykker Aarhus Universitet ind på Kommunehospitalets arealer på Nørrebrogade. Ønsket er at udvikle et helt nyt campusområde med studieliv og aktiviteter døgnet rundt. En campus som i kombination med den eksisterende campus kan danne rammen om et attraktivt og fremtidssikret forsknings- og studiemiljø.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

  • Kommunikations- og pressechef Anders Correll, Aarhus Universitet, ac@au.dk
  • Charlotte Lyngholm, Chef for Byggeri og Planlægning, Aarhus Universitet, cl@au.dk
  • Berit Kornbæk Boisen, Chef for Bygningsøkonomi og Jura, Aarhus Universitet, bkb@au.dk