Exit AU - klædt på til næste skridt

Dimittendarrangement for dig, der afleverer speciale i sommeren 2024.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

onsdag 12. juni 2024, kl. 08:00 - torsdag 13. juni 2024, kl. 15:00

Sted

Onsdag (online), Torsdag (fysisk i Aarhus)

I samarbejde med Akademikernes A-kasse, Jobcenter Aarhus og DM/MA tilbyder AU nu dig, der afleverer dit speciale i sommeren 2024, en mulighed for at få redskaber og viden, der kan hjælpe dig videre fra AU til arbejdsmarkedet. Arrangementet er for alle dimittender fra ARTS, NAT, TECH, HEALTH og BSS på Aarhus Universitet.

I løbet af to dage får du mulighed for at høre flere forskellige oplæg og deltage i en workshop, der har den kommende periode som dimittend i fokus. Onsdag d. 12 juni består af en række online oplæg, mens torsdag d. 13. juni foregår ved fysisk fremmøde på AU i Aarhus. Efter deltagelse vil du:

  • Være opdateret på, hvilke dagpengeregler, der gælder lige nu og hvilken hjælp du kan få fra din A-kasse.
  • Få værktøjer til at sætte ord på din faglige og personlige profil, så du nemmere kan udforme ansøgninger, CV og en opdateret LinkedIn profil.
  • Være klogere på, hvordan du kan gribe hele jobsøgningen an og få muligheden for at gøre det med andre dimittender, der står i samme situation som dig.  

Du er velkommen til at deltage i hele arrangementet, men det er også muligt at tilmelde sig enkelte programpunkter. Du kan læse det fulde program ved at klikke på tilmeld øverst på siden.

// DU KAN MED FORDEL OGSÅ ...
Deltage i arrangementet "Færdiguddannet - og hvad så nu?", som er specifikt rettet mod dig, som bliver uddannet fra Arts. Her kan blive klogere på overgangen fra studie til arbejdsliv, høre oplæg ved en alumne fra Arts og møde tre arbejdsgivere.
Læs mere og tilmeld dig her