Forvent IT-forstyrrelser i weekenden 3. og 4. februar

Arbejder du på campus i weekenden 3. og 4. februar 2024, kan du opleve afbrydelser, da en række af AU’s IT-systemer og IT-services på skift tages ud af drift på grund af nødvendigt vedligehold.

Vedligehold af IT-systemer giver driftsforstyrrelser i weekenden 3. og 4. februar. Foto: AU Foto

Det er AU IT, AU Økonomi og AU Bygninger, som gennemfører et af årets fire planlagte servicevindue fra lørdag den 3. februar kl. 00.01 til søndag den 4. februar kl. 23.59. 

I den periode bliver der fx foretaget systemopdateringer, netværksændringer og test af en række systemer, som betyder at der vil være periodiske driftsforstyrrelser.  

Det er et nødvendigt vedligeholdelsesarbejde, som skal til for at sikre, at AU’s studerende og medarbejdere oplever størst mulig grad af driftssikkerhed, funktionalitet og sikkerhed, når det kommer til IT, strøm, osv.  

De forventede IT-forstyrrelser gælder alle AU-lokationer. 

Du kan naturligvis arbejde lokalt på din computer, men der vil være udfald på forbindelse til centrale IT-systemer, fællesdrev og AU’s netværk.  

Hvad er berørt? 

Blandt de services, der bliver berørt i den pågældende weekend er økonomisystemer, Post.au.dk og GitLab samt en række webservere.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til serviceinfo@au.dk  

Et par dage før arbejdet går i gang kan du finde en detaljeret plan for det på  serviceinfo.au.dk. Her kan du også finde datoer for de kommende servicevinduer.