Hjælp os med at blive klogere på oplevelsen af Aarhus 2017

Vil du være med til at undersøge, hvordan åbningen af den Europæiske Kulturhovedstad 2017 opleves af de op mod 60.000 publikummer? Så skal du melde dig som frivillig dataindsamler hos os i rethinkIMPACTS 2017 - et unikt partnerskab mellem Aarhus 2017 og Aarhus Universitet, der varetager den forskningsbaserede evaluering af Aarhus 2017.

Vi søger 10-15 makkerpar*, som har lyst til at være på gaden til den officielle åbning af Aarhus 2017 lørdag d. 21 januar. I skal være på gaden i Aarhus C i op til 3,5 timer lørdag aften under selve åbningen.

Som dataindsamler skal du henvende dig til publikum for at få lov til at sende dem et kort survey om deres oplevelse af åbningen. Vi afholder et infomøde forud for åbningen (nærmere info følger), hvor alle indsamlere vil blive introduceret til vores survey og retningslinjerne for indsamlingen.

I 2017 gennemfører vi løbende en række publikumsundersøgelser ved de mange Aarhus 2017-events. Derfor har vi ambitioner om at samle et korps af frivillige, der synes, at det kunne være sjovt at stifte nærmere bekendtskab med indsamling og bearbejdning af data i forbindelse med store kulturevents. Kort sagt er dette en oplagt mulighed for at få noget godt på CV’et! Som fast indsamler får du dels adgang til en række 2017-events og dels viden om publikumsundersøgelser gennem træning af erfarne forskere og konsulenter.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere / vil tilmelde dig som frivillig ved åbningen d. 21. januar, bedes du kontakte koordinator Christina Godsk på christinagodsk@cc.au.dk hurtigst muligt. Hvis du ikke har mulighed for at deltage ved åbningen, men synes, at det kunne være sjovt at blive en del af vores korps, må du også meget gerne sende en mail.

Læs mere om rethinkIMPACTS 2017 og samarbejdet med studerende her: http://projects.au.dk/aarhus2017/

*NB! Det er selvfølgelig også muligt at tilmelde sig som enkeltperson, men hvis I tilmelder jer som ‘par’, skal vi nok sørge for, at I kommer til at gå sammen på dagen.