Nye entreprenørskabskurser: Gør iværksætteri til en del af din kandidatgrad

Som kandidatstuderende på Aarhus Universitet har du nu mulighed for at få praktisk startup-erfaring og samtidig samle ECTS-point med to nye tværfaglige kurser i iværksætteri. Der er tilmeldingsfrist 5. maj 2024.

Fire studerende samarbejder om et projekt på Aarhus Universitet

Har du lyst til at kombinere dine studier med et indblik i iværksætteri og få praktisk erfaring med at arbejde som iværksætter sammen med andre studerende fra hele AU? Så er der godt nyt.

Aarhus Universitet udbyder i efteråret to nye tværfaglige kurser, hvor du enten kan snuse til entreprenørskab eller arbejde mere målrettet med din startup-idé som en del af din kandidatgrad:

  1. From problem to business model. Her behøver du ikke at have en idé, et team eller en eksisterende startup for at tilmelde dig. Du bliver en del af et team med ligesindede studerende som en del af kurset, og sammen vil I identificere et innovationscase at arbejde på.
  2. New Venture Creation er rettet mod mere etablerede startups eller projekter, der allerede har en idé, og som ønsker at udvikle forretningsmodellen og den økonomiske side af deres virksomhed.

Kurserne kan tages sammen eller individuelt. ’From problem to business model’ har 30 pladser, mens ’New Venture Creation’ har 20 pladser. Hvert kursus giver 5 ECTS-point.

Kurserne løber i efterårssemesteret 2024 og er for alle kandidatstuderende på AU. Undervisningen foregår på engelsk.

Tilmeldingsfrist for begge kurser er 5. maj 2024. Kontakt din lokale studieadministration, hvis du vil vide mere om tilmelding.

Læs mere om kurset: ’From problem to business model’

Læs mere om kurset:  ’New Venture Creation’