Test dig selv til Medical Innovation Day

Vil du gerne udfordres og testes i, hvordan du kan bruge din faglige baggrund og viden til at bidrage til at løse fremtidens sundhedsudfordringer? Så er Medical Innovation Day er et event for dig!

Medical Innovation Day bringer studerende og forskere fra Aarhus Universitet sammen med erhvervslivet om at skabe innovative sundhedsløsninger.

Eventet består af to spor, som giver mulighed for aktiv deltagelse:

• Challenges (case competition)
  • Innovative Ideas

Samtidig giver eventet  mulighed for spædende karrieresparring med repræsentanter fra deltagende virksomheder, forskere, myndigheder, investorer, start-up-grundlægger osv., som stiller sig til rådighed for individuelle møder.

Deltagelse er gratis og der er fuld forplejning under hele eventet, som afholdes her:

• Den 24. oktober kl. 9:00-16:00/Challenges - dag 1: AU’s konferencecenter, Fredrik Nielsens Vej 4, 8000 Aarhus C.
  • Den 27. oktober kl. 9:00-17:00/Hoved event - Challenges dag 2 + Innovative Ideas:
    Aarhus Universitetshospital, Palle Juul-Jensens Boulevard 99, indgang G6, 8200 Aarhus N.

Tilmeldingsfrist: 3. oktober 2022.

Tilmeld dig Medical Innovation Day her.

Læs mere om Medical Innovation Day her.