Vigtigt studieværktøj bliver mobilvenligt

Et af AUs mest besøgte websites, kursuskataloget, har fået en makeover. Bedre overblik, hastighed og god mobiloplevelse har været nøgleord i redesignet.

Kursuskataloget opfylder mange behov for studerende på AU. Som værktøj til at beslutte sig for valgfag, til at orientere sig om undervisningen forud for et obligatorisk fag eller finde eksamensoplysninger for at være velforberedt ved det grønne bord. Alle disse brugsscenarier er der taget højde for i den nye udgave af kursuskataloget. Blandt andet er filtreringsmulighederne opprioriteret og søgefunktionen forbedret. Og selvfølgelig skal det virke, uanset om man ser det på computeren i læsesalen, på iPaden i sofaen søndag aften eller på mobiltelefonen i bussen. Derfor tilpasser kursuskatalogets indhold sig til skærmens størrelse.

Bedre overblik

For at tage det rigtige valg i forhold til fag er det vigtigt med et godt overblik, og det har været et afgørende mål i redesignet af kursuskataloget. På en større skærm folder kursusoplysningerne sig derfor ud over hele skærmen, så man hurtigt kan spotte de informationer, man er på jagt efter.

Desuden har man i selve søgeresultatet mulighed for at skabe sig et hurtigt overblik over nogle af de væsentligste informationer om et kursus – ECTS-point, underviser, indhold m.m. Dette værktøj kan bruges til at indkredse de mest interessante og relevante valgfag inden man går mere i dybden.

Find dine fag i kursuskataloget.