Workshop: Fremtidens digitale studiemiljø

AU's studerende skal have en ny personaliseret studieportal (på smartphone naturligvis). Hjælp os, så den får det indhold, du har brug for: Fortæl os hvilke redskaber, der vil gøre din studiehverdag meget nemmere – vi kvitterer med et gavekort til de deltagende.

Jeg kan ikke finde mit skema… Hvor er den vejledning til at logge på AU’s trådløse netværk??!! Specialevejledning for kemistuderende… jamen, jeg læser jo engelsk…

Vi ved det: Det er ikke nemt at finde rundt på AU’s web. Hjælp os med at gøre noget ved det! Vi vil gerne give dig en brugervenlig indgang til det digitale studiemiljø (på din smartphone naturligvis), men for at finde den rigtige løsning skal vi vide, hvad du som studerende har mest brug for nem adgang til. Beskeder fra din underviser? Overblik over dit skema? Eksamenstilmelding? Eller noget helt fjerde?

I oktober bliver der afholdt workshops, hvor vi gennem forskellige aktiviteter skal drømme og give input til en ny studieportal, der skal binde AUs hjemmesider og it-systemer bedre sammen. Studieportalen skal være et dagligt værktøj for dig, og derfor er det vigtigt, at den passer til netop dine behov som studerende. Den skal i luften i foråret 2017, så det er nu, du skal komme med dine input! Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage – hverken tekniske, eller at du er superbruger på BlackBoard, Studieportaler el.l.

Som tak for hjælpen kvitterer vi med et Aarhus City gavekort på 250,- (kan bruges i mere end 150 butikker og caféer i Aarhus) og bunkevis af goodwill fra AU IT.

Du kan vælge mellem følgende workshopdatoer:

  • Mandag d. 24. oktober kl. 16.30-19.30
  • Tirsdag d. 25. oktober kl. 17-20

Workshops inkluderer sandwich til aftensmad.

Sted: AU IT (byg. 5123, 4. sal)

Der er begrænset antal pladser på de to workshops.