Du er her: AU  Studerende  Udveksling og praktik i udlandet Rejs UD Andre udrejsemuligheder north2north - udveksling med arktisk fokus

north2north - udveksling med arktisk fokus

north2north - stipendier til studerende med interesse i Arktis

Aarhus Universitet er medlem af netværket UArctic, der består af universiteter og andre institutioner, som beskæftiger sig med arktiske forhold. Gennem Uarctic tilbydes nu stipendier på north2north programmet til udvekslingsophold, feltkurser mm. indenfor arktiskrelaterede emner. Læs mere om Uarctic og stipendierne her.

Hvor kan jeg komme hen?

De deltagende lande er Canada, Finland, Færøerne, Grønland, Island, Norge, Rusland, Sverige og USA. Du kan finde en liste med north2north partneruniversiteter her. Man kan kun få et stipendium til et ophold med tilknytning til et n2n partneruniversitet.

Stipendiernes størrelse

Stipendier til studieophold ligger på mellem 1000 – 1500 EURO afhængigt af opholdets længde (mellem 2 og 12 mdr.) plus evt. rejsetilskud på mellem 500 – 1000 EURO.

Stipendier til korte kurser og konferencer ligger på mellem 1000 – 1500 EURO afhængigt af hvor man skal hen.

Sådan søger du

Ansøgningsfristen er 15. februar. Hvis du er interesseret i at søge, bedes du skrive en mail til n2n koordinator Fie Bøje Misholt.

Du kan søge om midler til studieophold, feltkurser, sommerkurser etc. i det akademiske år 2019-20, hvis det er knyttet til en n2n partnerinstitution. Alle fuldtidsstuderende på bachelor- , kandidat- eller PhD niveau kan ansøge. Læs mere om betingelserne for udveksling gennem north2north på Uarctics hjemmeside.

Du kan forvente at få svar på din ansøgning i slutningen af marts 2019.

Kontaktperson på AU

Fie Bøje Misholt

International koordinator
1412951 / i40