Sommerskole på egen hånd

Ud på egen hånd?

Fandt du ikke noget blandt AUs pladser? Så findes der sommerkurser inden for stort set alle faglige emner og i næsten alle lande. Den nemmeste måde at finde oplysninger om sommerkurser rundt om i verden er ved at søge på 'summer school' eller 'summer university' på nettet. Nedenstående hjemmeside kan også være et nyttigt søgeredskab, hvis du søger sommerkurser indenfor Europa: www.summerschoolsineurope.eu

Når du rejser ud på egen hånd, skal du huske, at du sandsynligvis skal betale et deltagergebyr - udover udgifter til rejsen og leveomkostninger. Hvis opholdet forhåndsgodkendes af dit studienævn, kan du dog søge Udlandsstipendiet til at dække deltagergebyret helt eller delvist. Læs mere om udlandsstipendiet i menuen til venstre.

Husk altid at undersøge pris og niveau, inden du melder dig til et sommerkursus!

Der er som regel mulighed for at få rabat på sommerskoler, hvis universitet har en semester udvekslingsaftale med Aarhus University, hvis/når vi får information om sådanne muligheder lægger vi dem på rejs ud facebook siden.
Hvis du har fundet en spændende sommerskole, hvor de skriver at du får rabat hvis du kommer fra et partneruniversitet, kan du selv tjekke i au go her om AU er et partneruniversitet eller sende en mail til summeruniversity@au.dk.