Information til kommende og nye studerende

Denne side er for dig, der enten har søgt om optagelse på AU eller allerede er optaget, og som har nogle udfordringer, der kan påvirke dit kommende studie.

Her på hjemmesiden kan du læse om dine muligheder for at få bevilliget støtte under ordningen for Specialpædagogisk Støtte (SPS).

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller sende en mail til os.

For dig, der har søgt om optagelse på AU, men ikke fået svar endnu

Det kan være en god idé at undersøge dine muligheder for at få støtte, allerede før du starter på en uddannelse.

Vi kan først søge om støtte til dig, når du er optaget på din uddannelse. Men vi kan allerede nu forberede en ansøgning, så den er klar til at blive sendt afsted.

Hvis du er interesseret i dét, skal du booke en samtale med en SPS-vejleder her på hjemmesiden. Hvis du ikke har et studienummer, du kan oplyse i bookingen, kan du i stedet skrive nogle tilfældige tal.

For dig, der er optaget på AU, og som ikke tidligere har fået SPS

Vi har brug for en samtale med dig for at kunne søge om støtte til dig. For at få en samtale med en SPS-vejleder skal du booke en tid her på hjemmesiden.

Vi vil opfordre dig til at kontakte os så tidligt som muligt, da der går noget tid, fra vi har søgt om støtten, til den er bevilliget og kan sættes i gang.

For dig, der er optaget på AU, og som tidligere har fået SPS

Vi har brug for en samtale med dig for at kunne søge om støtte til dig – også selvom du har fået støtte før. For at få en samtale med en SPS-vejleder skal du booke en tid her på hjemmesiden.

Vi vil opfordre dig til at kontakte os så tidligt som muligt, da der går noget tid, fra vi har søgt om støtten, til den er bevilliget og kan sættes i gang.

Hvis du har hjælpemidler fra tidligere uddannelse, søger vi om, at du kan beholde dem.

Oversigt over vejledningstilbud

Video om specialpædagogisk støtte (SPS) I denne video kan du høre om, hvad SPS er, hvem der kan få støtte, og hvordan du kommer i kontakt med SPS-vejledningen på Aarhus Universitet.