Studiekort som adgangskort

Som studerende kan du i åbningstiden komme ind overalt på Aarhus Universitet. Uden for normal åbningstid kan du komme ind ved hjælp af dit studiekort, som er blevet aktiveret som adgangskort. Se en oversigt over de bygninger, du kan få adgang til (find beliggenhed på AU-kort).

Aktivering: Du kan anmode om at få dit studiekort aktiveret til yderligere rum ved at udfylde og indsende det online-skema, du finder nederst på denne side. Dit kort vil så normalt være aktiveret efter 3 dage. Du modtager ingen yderligere meddelelse herom, men kan selv lave et check på det lokale driftskontor.* I forbindelse med studiestart kan der dog gå op til en uge, før kortet er aktiveret.

Ændringer og fornyelse: Efter aktivering gælder kortet som adgangskort i 2 år. Ønsker du herefter fortsat at bruge dit studiekort som adgangskort, skal du udfylde og indsende skemaet igen. Du kan ikke længere selv vælge din pinkode til dit studiekort. Du kan autogenere en ny på pinkode.au.dk, som sendes til din AU Mail (post.au.dk).

OBS! Virker dit adgangskort ikke, så prøv først at bestille en ny pinkode på pinkode.au.dk. I mange tilfælde er pinkoden problemet. Hvis kortet stadig ikke virker, kan du henvende dig på dit lokale driftskort. 

Adgang til særlige lokaler: Ønsker du adgang til særlige lokaler kontakt da venligst dit lokale institutsekretariat.

* Du finder de lokale driftskontorer her (klik for placering på kort):

bygning 2628 bygning 1340 bygning 1411 bygning 1443

Denne udfyldte formular indeholder persondata. Disse data sendes til Aarhus BSS Bygningsservice, der bruger dem til at tildele adgang til bygningerne. Efter endt oprettelse i adgangskortsystemet bliver formularen straks slettet.

Online-skema

studiekortsomnglekortdaen

Bestilling
Har dit kort tidligere været aktiveret som adgangskort?

Pinkode
Har du allerede en pinkode til dit studiekort, skal du ikke foretage dig yderligere. Har du ingen pinkode, skal du bestille en på pinkode.au.dk. Du kan ikke selv vælge pinkoden, den autogenereres og sendes til din AU Mail (post.au.dk).

Fag=Institut*