Studie- og trivselsvejlederne

Ændringer i forbindelse med coronavirus

På baggrund af myndighedernes anvisninger vedrørende coronavirus lukkes studievejledningerne på Aarhus BSS foreløbigt frem til og med den 27. marts 2020.
Dette betyder, at vi lukker for personlig og telefonisk henvendelse i den periode. 

Alle studievejledninger på Aarhus BSS besvarer fortsat mails så hurtigt som muligt, men vi opfordrer alle studerende til tage situationen roligt og alvorligt, og at man følger regeringens og Aarhus Universitets instrukser og anvisninger samt følger med i udviklingen.

Spørgsmål kan rettes til: studentservices.bss@au.dk.

Hvem er vi?

Vi er otte studie- og trivselsvejledere, som alle er uddannede indenfor feltet. Vi er specialiserede indenfor bestemte uddannelsesretninger, så tag kontakt med den vejleder, der kender din uddannelse.

Hvad kan vi hjælpe med?

Du er velkommen til at henvende dig, hvis du har problemer på studiet eller af mere personlig karakter. Hvis vi ikke kan hjælpe, kan vi henvise til nogen, som kan.

Vi tilbyder individuelle studiestøttende samtaler og kortere samtaleforløb. Samtalerne kan f.eks. handle om problemer med gennemførsel, spørgsmål til gældende studieregler, forsinkelse, eksamensangst, tvivl om studievalg, eller andre ting der påvirker din hverdag som studerende.

Såfremt du har spørgsmål vedrørende fag eller studieplanlægning skal du kontakte studenterstudievejlederne for din uddannelse.

Vi har tavshedspligt og alle henvendelser behandles under fuld diskretion.

Studie- og trivselsvejledere