Coronavirus på Natural Sciences og Technical Sciences

Seneste nyt om Corona

Opdateret 28. september 2020

Et mobilt testcenter er blevet opstillet ved Dale's Café/Internationalt Center til coronatests af personer, som IKKE har symptomer. Der er åbent kl. 9-16. Følg anvisningerne på stedet. Hvor længe det mobile testcenter bliver stående er endnu uvist.    

Regeringen indførte nye restriktioner og anbefalinger d. 18. september. Som udgangspunkt afholdes den fysiske undervisning på universitetet som hidtil planlagt. Til gengæld skal alle sociale arrangementer aflyses foreløbigt frem til 4. oktober. 

Læs AU's seneste nyt om coronasituationen for studerende på AU.

Der er krav om at bære mundbind i alle kantiner på AU (med offentlig adgang). Følg skiltningen på stedet. Mundbindet skal bæres, mens du færdes i kantinerne, men ikke mens du sidder ned.


Coronasituationen ændrer sig hele tiden. Derfor er det vigtigt, at du holder dig orienteret på...

Er du testet positiv med COVID-19?

Orientér Studieadministration via denne blanket.    


AKTUEL INFORMATION TIL STUDERENDE

Sådan begrænser du smitterisiko, når du er på campus

Alle på AU kan være med til at begrænse smitterisikoen. Det handler om vores adfærd sammen og hver for sig. Og vi må hjælpe hinanden, fx ved, at studerende hjælper undervisere med at spritte undervisningslokaler/auditorier af efter undervisning. 

Læs her, hvordan du hjælper med at begrænse smitterisiko, når du færdes på campus.

Er du forhindret i at møde op som følge af Coronavirus?

Hvis du ikke kan møde fysisk op på AU som følge af forhold direkte relateret til coronavirus, har du mulighed for at få tilknyttet en studieassistent, der formidler, hvad der sker på campus. På den måde kan du fortsat følge dit studie hjemmefra.

Læs mere på studieassistent.au.dk.

Kontakt Studieservice

På baggrund af myndighedernes anvisninger vedrørende coronavirus er Studieservice på Natural Science og Technical Sciences lukket for personligt fremmøde indtil videre.

Hos Studieservice kan du få svar på spørgsmål om dit studie, fx undervisning, eksamen, dispensationer, sagsbehandling, forsinkelser, merit m.m.  

Du kan kontakte Studieservice på mail: studieservice.nat-tech@au.dk

Studieservice tilbyder også Online Drop-in Studieservice alle hverdage kl. 10-12:30. Du finder linket i højre kolonne på siden 'Kontakt og Studieservice'.

Kontakt Studievejledningen

På baggrund af myndighedernes anvisninger vedrørende Coronavirus er Studievejledningen på Natural Science og Technical Sciences lukket for personligt fremmøde indtil videre.

Studievejledningen består af både fagspecifikke studenterstudievejledere og generelle studie- og trivselsvejledere. Her kan du få svar på spørgsmål vedr. studieteknik, studieplan, tvivl, stress, personlige problemer m.m.

Du kan kontakte Studievejledningen på mail: vejledning.st@au.dk

Du kan også booke telefon- og onlinesamtaler. Se hvordan på 'Studievejledning' > 'Kontakt studievejledningen'.

Studievejledningen tilbyder desuden Online Drop-in Studievejledning alle hverdage kl. 10-12:30. Du finder linket på 'Studievejledning' > 'Kontakt studievejledningen'.

Formular til arrangementer

På grund af den aktuelle coronasituation er det nødvendigt, at alle studenterforeninger, der ønsker at afholde et arrangement, udfylder formularen herunder og sender den til underskrivelse hos nat-tech-beredskab@au.dk.

Udfyld denne formular, hvis din studenterforening skal afholde et arrangement.


TIDLIGERE INFORMATION TIL STUDERENDE