Kontakt og Studieservice

Studieservice - en digital service til studerende

Studieservice på Natural Sciences og Technical Sciences er stedet, hvor du kan få hjælp og svar på spørgsmål til dit studieforløb, fx om kursus- og eksamenstilmelding, kontrakter, dispensationer, merit, forsinkelse og meget andet.

Studieservice er et digitalt tilbud, dvs. at du skal kontakte Studieservice via enten mail (knappen herunder) eller LiveChat.

LiveChat: Du kan chatte med Studieservice via den blå taleboble, der dukker op her på siden, når chatten er åben. LiveChat er åben mandag-fredag kl. 10-12:30.

Studievejledning

Har du brug for studievejledning, fx om kursussammensætning, studieteknik, planlægning, tvivl eller personlige problemer, er du altid velkommen til at kontakte studievejledningen. Du finder kontaktinformationerne under Studievejledning i menuen.

Har du brug for at få underskrevet en blanket til kollegiekontoret?

Hvis du har brug for at få stemplet og underskrevet en blanket til kollegiekontoret (eller noget lignende), hvor du skal dokumentere at du er studerende ved AU, skal du gøre følgende:

  • Udfyld så meget af blanketten, som du kan
  • Scan eller tag et billede af den udfyldte blanket og send det til studieservice.nat-tech@au.dk (altid fra din au-mail, studienummer@post.au.dk)

Når vi modtager din blanket, tjekker vi at informationerne er korrekte, underskriver den og returnerer den til din AU-mail.

Andre kontaktoplysninger

I menuen finder du kontaktoplysninger til:

  • Uddannelseskoordinatorer
  • Uddannelsesansvarlige og medlemmer af uddannelsesudvalg
  • Studienævn og studieledere