Mit studieliv

Boost din kommende jobsøgning og karriere allerede mens du studerer ved at benytte ét eller flere af de forskellige karrieretilbud. Grafik: Colourbox

29.09.2021 |

Benyt de mange tilbud og boost din kommende karriere

Der findes et væld af karrierearrangementer, workshops, vejledning og andre tilbud, både på Nat og Tech og uden for AU's gule mure, som du kan benytte, hvis du vil give din kommende karriere et skub.

Brug din faglighed til at løse bæredygtige udfordringer – meld dig til AU Challenge 2021!

23.09.2021 |

Brug din faglighed til at løse bæredygtige udfordringer – meld dig til AU Challenge 2021!

Har du lyst til at omsætte din faglighed til erfaring ved at arbejde med reelle, bæredygtige udfordringer i eksterne virksomheder? Og er du nysgerrig på, hvordan dit studie i samarbejde med studerende fra hele Aarhus Universitet kan bidrage til en bæredygtig udvikling? - så meld dig til AU Challenge 2021!

Blackboard lukker snart – husk at gemme dit indhold. Grafik: Colourbox

21.09.2021 |

Blackboard lukker snart – husk at gemme dit indhold

Har du som studerende brugt Blackboard på dine tidligere semestre? Og har du indhold på platformen, du gerne vil gemme? Så skal du downloade det, inden Blackboard lukker den 31. oktober. Læs her, hvordan du gør.

Kviktestcentret på Trøjborgvej forlænges til 10. oktober

06.09.2021 |

Kviktestcentret på Trøjborgvej forlænges til 10. oktober

For fortsat at gøre det muligt for studerende og medarbejdere at blive testet på campus i Aarhus, er aftalen om at tilbyde kviktest på Trøjborgvej forlænget. Foreløbigt ind til 10. oktober.