Dekanen udfordrer studerende

Den innovative case-konkurrence Dean’s Challenge bliver afholdt for tredje år i træk og giver ST-studerende mulighed for at udtænke nye og utraditionelle løsninger til globale problematikker.

18.09.2017 | Christian Haaber Rasch

Dean’s Challenge er opstået som et samarbejde mellem studenterforeningen NOVA og dekan Niels Chr. Nielsen, så studerende kan afprøve deres kompetencer inden for videnskabelig innovation i et sikkert miljø.

Konkurrencen starter med offentliggørelse af de tre udfordringer d. 2. oktober, mens der 5. oktober er KICK-OFF event med deltagelse af dekanen og partnervirksomhederne. De studerendes løsninger skal afleveres d. 29. oktober, og 6. november er der finale med deltagerpræsentationer for jury og publikum (alle er velkommen).

I Dean’s Challenge bliver studerende på Science and Technology udfordret med tre forskellige cases inden for tre forskellige kategorier: FOOD, HEALTH og CLIMATE/ENERGY.

Førstepræmien i de tre kategorier er 10.000 kr., og 2. og 3. pladsen får 2.500 kr. hver.

Hvorfor deltage?

Du bør melde dig til Dean's Challenge 2017, hvis du vil...

  • Bidrage til at løse globale udfordringer
  • Teste dine kompetencer uden for auditoriets fire vægge
  • Udvide dit sociale- og faglige netværk
  • Kombinere dine akademiske færdigheder med innovative og kreative løsninger
  • Booste dit CV
  • Vinde 10.000 kr.

Vigtige erfaringer

Til hver kategori er der tilknyttet en dansk virksomhed med ekspertise inden for det givne felt, og som også er med i afgørelsen om, hvem der løber med sejren.  

Ud over pengepræmier er der også yderst relevante erfaringer at trække ud af arbejdet i konkurrencen. Arbejdsmarkedet efterspørger folk, der er innovative, nytænkende, beslutningsdygtige, og som tør gå forrest. Det er netop dét, der trænes i Dean’s Challenge.

Har du lyst til at deltage? Eller kender du nogen, der bør være med? Så læs mere og tilmeld dig på www.studerende.au.dk/Deans-Challenge

Studerende