Kom med dit input til AU's nye strategi

Udkastet til AU's strategi frem mod 2025 er nu i høring, og du har mulighed for at give dit besyv med.

19.09.2019 | Christian Haaber Rasch

Send dine input eller kommentarer til ksa@au.dk senest 7. oktober 2019 kl. 10. Foto: Lars Kruse / AU Foto

Universitetsledelsen er i fuld gang med at udarbejde Aarhus Universitets strategi frem til 2025, hvor AU's overordnede retning de næste fem år fastlægges.

Udkastet til strategien er nu i høring, og du har derfor mulighed for at give dit besyv med.

Du kan læse udkastet til AU's nye strategi på www.medarbejdere.au.dk/strategi/austrategi.

Har du input eller kommentarer, skal du sende dem til ksa@au.dk senest 7. oktober 2019 kl. 10, så sørger Fakultetssekretariatet på ST for at bringe dem videre.

Studerende