Søg legat på 20.000 kr. hos Hedeselskabet

Er du studerende inden for naturpleje, miljøforbedring (primært natur) og klimatilpasning, og har du planer om at rejse ud og hente viden med hjem til Danmark, så har du mulighed for at søge et af Hedeselskabets seks legater på 20.000 kroner.

24.01.2019 | Christian Haaber Rasch

Grafisk element med information fra Hedeselskabet. Grafik: Hedeselskabet

Søg legat på 20.000 hos Hedeselskabet. Grafik: Hedeselskabet

Hedeselskabet arbejder bredt inden for natur, miljø og energi og vil gerne støtte studerende, som ønsker at hente viden og kompetencer fra udlandet. Derfor uddeler Hedeselskabet i alt 120.000 kroner til unge studerendes ophold i udlandet.

Legaterne uddeles i seks portioner á hver 20.000 kroner til studerende på en videregående uddannelse, som varer mindst tre år og som har hovedvægt inden for Hedeselskabets arbejdsområder; naturpleje, naturgenopretning, bæredygtighed, byggeri, klimatilpasning, jord og grundvand, certificering, genanvendelse, anlægsopgaver.

Støtten kan anvendes til udgifter i forbindelse med studie- eller praktikophold i udlandet. Der er ansøgningsfrist 1. juli 2019, og ansøgerne får direkte besked om tilsagn eller afslag i slutningen af september 2019.

Læs mere om baggrund, krav og ansøgning i denne flyer.

Spørgsmål kan rettes til projektchef Vibeke Højen på telefon 4037 9147 eller mail vh@hedeselskabet.dk.

Geoscience, Agrobiologi, Biologi