Studenterforeningen for Indisk Religion (SIR) invites to lunch meeting

Kontakt webredaktionen, hvis dit arrangement skal omtales.

man 17 maj
10:00-11:00 | Webinar, Zoom
Akademiker i Erhvervslivet - Søg jobbet med det gode CV
Dette er den anden del af vores todelte arrangement "Søg jobbet". Til dette webinar vil karrierekonsulent Karen hjælpe dig med, hvordan du bedst arbejder på dit CV.
tir 18 maj
14:30-16:00 | Webinar, Zoom
Sælg dig selv til jobsamtalen
Til dig, der er cand.it.-studerende eller færdiguddannet.
tor 27 maj
13:00-15:00 | Zoom
Erhvervsspeciale - er det noget for dig?
Få inspiration til at skrive dit speciale i samarbejde med en virksomhed, organisation eller offentlig institution. Få indblik i, hvordan du kan identificere en samarbejdspartner, skabe kontakt og gribe samarbejdsprocessen an. Desuden vil en tidligere specialestuderende dele sine erfaringer med erhvervsspeciale.
tor 03 jun
10:00-12:00 | Zoom - online
Oplæg om mundtlig eksamen på DPU (synopsis)
Få inspiration og gode råd til, hvordan du kan håndtere den mundtlige eksamen med forsvar af synopsis
09:00-14:00 |
Færdiguddannet - hvad så nu?
Er du en af de heldige, som inden længe skal aflevere speciale og dermed kan sætte flueben ud for ’lang videregående uddannelse’?
14:00-16:00 | Webinar, Zoom
Danish Academic Job Fair 2021
Jobs are out there and now is the time for kick-starting your career! Join the academic job fair on 8 June from 14-16 and find out who is hiring. Hosted and executed as a joint event by all Danish universities.
14:15-16:00 | Zoom
Karriere med særlige udfordringer
For dig der er studerende og lever med en psykisk sårbarhed, neurologisk lidelse eller et fysisk handicap, og som er nysgerrig på vejen ud på arbejdsmarkedet.
man 14 jun
14:00-15:00 | Webinar, Zoom
Humanist i Tech? Ja!
Har du også hørt en at tech-virksomhederne har brug for humanister? Kom med til arrangement med DM og MA og få afmystificeret tech-branchen og bliv klogere på, hvad tech-branchen egentlig er, hvordan du som humanist kan bidrage til tech-branchen og hvordan du kan få foden indenfor.
ons 16 jun
09:00-14:00 | Zoom
Kursus for ARTS dimittender: På vej videre
Bliv klædt på til at søge job efter endt uddannelse