Akademiker i Erhvervslivet - Søg jobbet med det gode CV

Dette er den anden del af vores todelte arrangement "Søg jobbet". Til dette webinar vil karrierekonsulent Karen hjælpe dig med, hvordan du bedst arbejder på dit CV.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Mandag 17. maj 2021,  kl. 10:00 - 11:00

Sted

Webinar, Zoom

Vi gentager succesen! Akademiker i Erhvervslivet er nu klar med den første runde af spændende stillinger ved SMV’er i Midtjylland, så nu vil vi gerne høre fra dig!

For at blive helt skarp på dine kompetencer og dit CV ift. stillingerne, kan du deltage i vores todelte webinar med karrierekonsulent Karen Lintner, hvor vi vil arbejde med kompetencespotting og zoome ind på det gode CV.

Den 12. maj har vi inviteret Karen til at overtage skærmen og hjælpe dig med, at få øje på dine kompetencer og motivationer, så du ved mere om, hvad du er dygtig til - og hvilke jobs du skal gå efter. Der er tale om en aktiv workshop, så det er vigtigt, at du er klar til at bringe dig selv i spil, på den måde får du mest med hjem.

Den 17. maj er Karen på igen. Her får du indblik i, hvordan du bedst arbejder med dit CV, og du kan suge til dig imens Karen deler ud af tips og tricks. Efter webinaret er du klar til at lave en konkret ansøgning til et eller flere af de 9 stillingsopslag.

 

// TILMELDING

Det står dig frit for at deltage enten en af dagene eller begge dage. Tilmeld dig her: https://events.au.dk/sogjobbetaie/signup 

 

// WEBINARET ER FOR DIG, DER... 

+ Som er specialestuderende og vil i gang med jobsøgningen.

+ Som ønsker afklaring af egne kompetencer.

+ Som ønsker tips og tricks til at udforme et skarpt CV.

 

// ZOOM 

Zoom-linket vil blive sendt til din mail.