Arts Karriereuge 2021

Vi sætter fokus på karriere med en humanistisk uddannelse med inspirerende oplæg og Arts CompanyDating.

03.02.2021 | Arts Karriere

Dato ons 24 feb
Tid 08:30 17:00
Sted Zoom

Hele ugen vil der være fokus på, hvordan du som studerende på Arts kan bringe dig selv og dine kompetencer i spil hen mod dine fremtidige jobs.

Ugen vil være fyldt med inspirationsoplæg samt gode tips til, hvordan du tager kontakt til potentielle arbejdsgivere og så vil du hver dag - mandag til torsdag - kunne møde 8 virksomheder og organisatotioner, der alle er på udkig efter studerende til projektorienteret forløb, studiejob, projektsamarbejde og måske endda fuldtidsjob i sidste ende til Arts CompanyDating, der i år afvikles i en online og coronavenlig version.

// PROGRAM - ONSDAG 24/2

8.30-9.00:

Morgentalk: Forretningsforståelse for humanister

Forretningsforståelse står ofte nævnt i jobopslag som en vigtig kompetence. Men er det overhovedet noget, man har med fra sin humanistiske uddannelse? Tina Skiffard fra Erhverv Aarhus kaster ved dette oplæg lys over begrebet og sætter fokus på, hvad det egentligt vil sige at have forretningsforståelse. Det er faktisk helt foreneligt med en humanistisk uddannelse - kom og hør hvordan!


13.00-14.00:

Middagstalk: Bliv klædt på til online rekruttering

Akademikernes A-kasse inviterer til seminar om online rekruttering.

Det første møde mellem mennesker er altid vigtigt, også når det er online, men det stiller nye og andre krav til ansøgere at kunne begå sig i den digitale verden. Kom med på den anden side af skærmen og hør hvordan ansættende ledere og recruiters oplever og vurderer en kandidat i et online interview.

På webinaret kommer deltageren til at møde en specialist i at gennemføre rekrutteringer online for virksomheder og hun vil tage emner op som, teknik, struktur og psykologi i samtalen. 

Tilmeldingen til dette webinarer finder sted via direkte link til webinaret, og ikke gennem tilmelding til resten af Arts Karriereuge. Der er også et begrænset antal pladser, så det er tilmelding efter først til mølle.

Link kommer snarest.


15.15-17.00:

Arts CompanyDating

Ved Arts CompanyDating kan du hver dag møde 8 vidt forskellige virksomheder, der er på udkig efter humanister. Virksomhederne står klar til en snak om studiejob, projektorienteret forløb (praktik), specialesamarbejde, studiejob eller fuldtidsstillinger. Du får mulighed for at præsentere dig selv og stille spørgsmål om potentielle karrieremuligheder, jobfunktioner, efterspurgte kompetencer og meget mere.

Se hvem du kan møde her.


// TILMELDING OG PRAKTISK INFO

Tilmeld dig og læs mere om Arts Karriereuge her

Arts, studerende.au.dk, Career forside, Forside