Arts Karriereuge 2021

Vi sætter fokus på karriere med en humanistisk uddannelse med inspirerende oplæg og Arts CompanyDating.

03.02.2021 | Arts Karriere

Dato tor 25 feb
Tid 08:30 17:00
Sted Zoom

Hele ugen vil der være fokus på, hvordan du som studerende på Arts kan bringe dig selv og dine kompetencer i spil hen mod dine fremtidige jobs.

Ugen vil være fyldt med inspirationsoplæg samt gode tips til, hvordan du tager kontakt til potentielle arbejdsgivere og så vil du hver dag - mandag til torsdag - kunne møde 8 virksomheder og organisatotioner, der alle er på udkig efter studerende til projektorienteret forløb, studiejob, projektsamarbejde og måske endda fuldtidsjob i sidste ende til Arts CompanyDating, der i år afvikles i en online og coronavenlig version.

// PROGRAM - TORSDAG 25/2

8.30-9.00:

Morgentalk: Kom tættere på virksomhederne på nye måder

Savner du at prøve alle de gode teorier af i praksis? Ved at løse cases for konkrete virksomheder kan du få givtig praksiserfaring og bringe din faglighed i spil sammen med andre. Ved denne Morgentalk kan du høre Humanister i Erhvervslivet og Lead the Talent fortælle om, hvordan du kan komme tættere på virksomhederne igennem cases, hhv. mens du er studerende, og efter kandidattitlen er i hus.


12.15-12.45:

Middagstalk: Almunetalk: Job i det private

Er det meningsfyldt at arbejde i det private erhvervsliv? Som antropolog havde Line Birk Kristiansen forestillet sig at finde arbejde i en kommune eller som konsulent, men nu er hun åben for de mange muligheder, det private arbejdsmarked byder på. Line arbejder nemlig både med CSR, APV og grøn omstilling i produktionsvirksomheden Kallesoe Machinery. Mød Line til Arts Karriereuge, hvor hun vil fortælle om sine arbejdsopgaver og om hverdagen som humanist i en produktionsvirksomhed.


15.15-17.00:

Arts CompanyDating

Ved Arts CompanyDating kan du hver dag møde 8 vidt forskellige virksomheder, der er på udkig efter humanister. Virksomhederne står klar til en snak om studiejob, projektorienteret forløb (praktik), specialesamarbejde, studiejob eller fuldtidsstillinger. Du får mulighed for at præsentere dig selv og stille spørgsmål om potentielle karrieremuligheder, jobfunktioner, efterspurgte kompetencer og meget mere.

Se hvem du kan møde her.


 

// TILMELDING OG PRAKTISK INFO

Tilmeld dig og læs mere om Arts Karriereuge her

Arts, studerende.au.dk, Career forside, Forside