CompanyDating på Arts

Virksomhederne står klar til en snak om studiejob, projektorienterede forløb, frivilligt arbejde, specialesamarbejde eller fuldtidsstillinger.

13.11.2019 | arts karriere

Dato tir 25 feb
Tid 14:00 17:00
Sted Aarhus, Nobelparkens kantine

Hvorfor skal du deltage i CompanyDating på Arts?

Ved CompanyDating på Arts kan du komme i direkte dialog med arbejdsmarkedet. Her møder du mange forskellige virksomheder og organisationer, der søger humanister med humanistiske kompetencer.

Virksomhederne står klar til en snak om studiejob, praktikforløb eller specialesamarbejde. Du får mulighed for at præsentere dig selv og stille spørgsmål til potentielle karrieremuligheder, jobfunktioner, efterspurgte kompetencer og meget mere.

Du kan også møde forskellige fagforeninger og a-kasser, der vil give dig professionel sparring på dit CV eller ansøgning, og så kan du få taget et professionelt foto til dit CV.

Når du har brug for en pause, byder vi selvfølgelig på kaffe og kage.

Hvem kan deltage?

Alle studerende fra Faculty of Arts er meget velkomne, uanset om du lige er startet på din bachelor og blot vil snuse lidt til, hvilke muligheder du får med din uddannelse, eller om du er kandidatstuderende og søger et samarbejde i forhold til projektorienteret forløb eller speciale.

Forbered dig

Vi anbefaler, at du forbereder dig, så du får mest muligt ud af dagen. Det kan du gøre ved at benytte dig af de forberedelsesworkshops, vi afholder i ugen op til arrangementet. Du kan også få gode råd til din forberedelse på vores hjemmeside.

Læs mere og tilmeld dig her.

Arts, studerende.au.dk, Career forside, Forside