Emdrup: Karriere med psykisk sårbarhed

Er du studerende og lever du med en psykisk sårbarhed eller neurologisk lidelse og er du nysgerrig på, hvordan vejen ud på arbejdsmarkedet kan se ud for dig, så deltag i dette arrangement, hvor du vil få en masse relevant viden og inspiration.

29.05.2018 | Arts Karriere

Dato ons 27 jun
Tid 15:00 17:30
Sted Emdrup, A401

Flere studerende på DPU på Aarhus Universitet lever med en psykisk sårbarhed eller en neurologisk lidelse. Til dette arrangement stiller vi skarpt på, hvordan man kan forholde sig til arbejdsmarked og karriere med et sådan udgangspunkt.

Du vil få viden og erfaringer fra alumner med psykisk sårbarhed der er i job, et oplæg af John Andersen som er ekspert indenfor ordninger du kan benytte dig af som psykisk sårbar når du skal træde dine skridt på arbejdsmarkedet og du vil få fif fra karrierekonsulent Nanna Heinø Mortensen fra Arts Karriere om din jobsøgning. Desuden afslutter vi med en dialog hvor du kan stille dine spørgsmål.

Arts Karriere tilbyder individuel karrierevejledning for studerende på DPU – ikke på selv dagen, men som du kan booke en tid til på dagen.

Vi glæder os til at se dig! 

// ARRANGEMENTET ER FOR DIG, DER… //

Er studerende på DPU på Århus universitet og lever med psykisk sårbarhed eller en neurologisk lidelse og er nysgerrig på vejen fra studie til første job.

// EFTER ARRANGEMENTET HAR DU FÅET…  //

  • Indsigt i veje ind på arbejdsmarkedet med psykisk sårbarhed
  • Personlige fortællinger fra alumner

// TILMELD DIG HER //

 

Arts, au.dk