Hvor kan man arbejde med vejledning?

Er du nysgerrig på, hvilke jobmuligheder der er med vejledning i Danmark?

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Mandag 2. november 2020,  kl. 15:15 - 17:00

Sted

Webinar, Zoom

Til dette online arrangement får du både overblik over ”vejledningslandskabet” i Danmark og møder tidligere studerende fra Arts, der arbejder inden for feltet.

Vejledning er forankret i mange forskellige dele af samfundet – både i staten, kommuner, uddannelsesinstitutioner, private organisationer og firmaer mm. Hvordan ser vejledningsopgaven ud de forskellige steder og hvor mon du kunne synes det var spændende at arbejde?

     

//TIL ARRANGEMENTET..    

  • Kommer du til at møde Mathias Nørby Nielsen, som arbejder som studie- og karrierevejleder i Studievalg Danmark. Mathias blev kandidat i sommer fra Pædagogisk antropologi og globalisering fra DPU på Arts.
  • Du kommer også til at møde Lis Marita Eltvik, som har læst Pædagogisk psykologi tilbage i 2010 og efterfølgende har arbejdet med vejledning, undervisning og sagsbehandling i Københavns Kommune.
  • Mai-Lis Skotte står for at give det brede overblik over vejledningslandskabet. Hun har arbejdet med vejledning de seneste godt 10 år og ud over at være karrierekonsulent i Arts Karriere, efteruddanner hun mange forskellige typer af vejledere.      

 

//TILMELDING

Tilmeld dig arrangementet ved at klikke her.

Du kan senest tilmelde dig mandag den 2. november kl 07:00.

     

// ZOOM

Deltag via zoom her.

Du får også linket til zoom-mødet tilsendt den mail, du har brugt til tilmelding. Vi sender det dagen før arrangementet.