AFLYST! Netværk og LinkedIn - en gensidig affære

Få indsigt i, hvad det vil sige at netværke og få input til at lave en stærk LinkedIn-profil, som du kan tage afsæt i og blive en aktiv og netværksskabende LinkedIn-bruger.

20.01.2020 | Arts Karriere

Dato ons 06 maj
Tid 15:15 17:15
Sted København, lokale A403

Arrangementet handler både bredt set om det at netværke og hvordan specifikt LinkedIn som erhvervsrettet medie kan være med til at gøre dette nemmere.

// Arrangementet er for dig der ønsker...

  • at få indsigt i hvad det der med at netværke er. At netværke kan lyde fluffy –  så intentionen er at få det gjort jordnært og vedkommende.
  • at komme i gang med at bruge det erhvervsrettede sociale medie LinkedIn, få input til at lave en stærk LinkedIn-profil og ikke mindst at tage afsæt til at blive en aktiv og netværksskabende LinkedIn-bruger.

LinkedIn er et vindue ud til verden, hvor du kan få øje på andres karriereveje, jobs, virksomheder og organisationer og arbejdsgivere. Det er desuden et vindue indtil dig – din profil, CV og interesseområder og hvor arbejdsgivere og headhuntere kan få øje på dig.

Til dette arrangement kan du få indsigt i flere af LinkedIns smarte funktioner og blive inspireret til, hvordan du bruger LinkedIn i din studietid - fx i forhold til specialesamarbejde eller studiejob - samt når du er færdiguddannet og skal lande dit første job.

Vi kan anbefale dig at oprette en profil og kigge dig lidt omkring på LinkedIn inden arrangementet. Hvis du har brug for at samle mod til at springe ud på LinkedIn gennem vores arrangement, så er det også helt i orden. 

Du behøver ikke at tage din egen computer med, da hele sessionen vil tage udgangspunkt i Nannas online LinkedIn-profil og det at netværke fagligt i det hele taget, og vi vil ikke gå i detaljer med LinkedIns tekniske sider.

Arrangementet afholdes af en karrierekonsulent fra Arts Karriere.

Vi glæder os til at dig!

// TILMELDING

Arts, studerende.au.dk, Career forside, Forside