Nyheder | Studerende på Arts

08.11.2019 | Studerende

Is there anyBUDDY out there?

Buddyprogrammet på Faculty of Arts søger netop nu frivillige til forårssemestret 2020! Så hvis du har lyst til at give de nye internationale studerende en god studiestart, møde spændende mennesker fra hele verden og deltage mere aktivt i studiemiljøet på AU, så meld dig som Buddy senest 5. december.

04.11.2019 | Studerende

Online printservice på AU Library lukker i 4 dage

MyPrint lukker fra den 8/11 til den 12/11. Se her, hvad det betyder for dig.

28.10.2019 | Studerende

Konference om væredygtighed: En menneskelig vinkel på FN’s verdensmål

De fleste har hørt om bæredygtighed. Men hvad med væredygtighed? Væredygtighedskonferencen d. 19. februar vil gøre dig klogere på dette begreb og give dig en mere filosofisk og psykologisk vinkel på de globale udfordringer, vi står over for. 100 AU-studerende har mulighed for deltage gratis på konferencen.

16.10.2019 | Priser, Studerende

Arts-iværksættere vinder pris: ”Vi skal se hvor stort og vildt vi kan gøre det”

Henrikke Kylén Pedersen og Thomas Solgaard Andersen er skabere af virksomheden Manigrip, der startede som et studieprojekt, men som med tiden er blevet til iværksætteri drevet af faglig nysgerrighed. Det er de blevet belønnet med AAL Forums Citizen Accelerator Award for.

Sofie Gad viser de studerende rundt og fortæller om sit arbejde på Dokk1. Foto: Charlotte Møller Nygaard
De studerende får tid til at stille alle deres spørgsmål til Sofie Gad om hendes vej fra studie til arbejde. Foto: Charlotte Møller Nygaard

15.10.2019 | Studerende, Besøg, Alumner

Nu kan Arts-studerende komme på virksomhedsbesøg i Aarhus

For første gang i Aarhus har Arts Karriere arrangeret et virksomhedsbesøg for de studerende. Det foregik på Dokk1, hvor de studerende besøgte Sofie Gad, der fortalte om, hvordan hun med en uddannelse i Antropologi og Oplevelsesdesign er endt som Rumdesigner og Netværksskaber.

11.10.2019 | Studerende, Erhverv

Silkeborg-virksomhed fik nye løsningsforslag fra Arts-studer

Tirsdag den 8. oktober arbejdede 100 Arts-studerende på højtryk i Silkeborg for at finde løsninger på aktuelle problemstillinger i Silkeborg-virksomheder. Det er anden gang Aarhus Universitet og Silkeborg Kommune samarbejder om at invitere studerende til Silkeborg og sidste års succes har betydet, at der har i år været stor interesse fra…

27.09.2019 | Studerende

Frokostpause for klimaet i Aulauen på Campus Emdrup

Giv din frokostpause for klimaet - deltag i eventen "Break for Climate" i Aulaen på DPU i Emdrup fredag den 27. september 2019 kl. 12.00-12.45.

25.09.2019 | Studerende

Går du med udlandsdrømme?

Kom til Study Abroad Fair den 1. oktober i Emdrup eller den 3. oktober i Aarhus. Her kan du møde internationale koordinatorer og tidligere udvekslingsstuderende og få inspiration, viden om dine muligheder for at rejse ud og hjælp til det praktiske.

Fotograf: Lars Kruse, AU Foto

05.07.2019 | Nyt fra ledelsen, Studerende

Sommerhilsen fra dekanen

Kære kolleger. Kære studerende: Denne stille søndag på min terrasse i Hasle har gærdesmutten travlt med at fodre sine unger i reden under udhænget. For lidt siden kom det fastboende egern forbi for at se, om der skete noget. Det gjorde der ikke. Fred hviler over land og by. Slutningen af juni er en mærkelig tid på AU, på fakultetssekretariatet og…

28.06.2019 | Studerende

Har du et skab i Nobelparken?

Tøm skabet, før Bygningsdrift gør det. Alle skabe skal være tømt inden 8. juli, så de kan blive gjort klar til næste semester.

Viser resultater 41 til 50 ud af 326

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste