Emdrup: Hvad laver en lektor på Københavns Professionshøjskole, og hvordan gik han efter jobbet? Kom med på besøg.

Hvad laver en lektor på Københavns Professionshøjskole og hvordan gik han efter jobbet? Kom med på besøg.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Fredag 29. marts 2019,  kl. 13:00 - 15:00

Sted

Københavns Professionshøjskole, Humletorvet 3, 1799 København V

Vi tager på besøg hos Jacob Clausen, som arbejder som lektor på Købehavns Professionshøjskole, hvor han bl.a. arbejder indenfor felter som pædagogisk arbejde i et samfundsmæssigt perspektiv, forskningsprogram indenfor ledelse og læring, som vejleder samt som underviser på især skole-fritidsspecialiseringen. Jacob er kandidat fra DPU og har bl.a. en professionsbachelor som pædagog og forskelligt erhvervserfaring.

På besøget kommer vi til at få indsigt i Jacobs overvejeler og vej gennem interesser, uddannelser og jobs og hvordan han er nået til at arbejde på Københavns Professionshøjskole. Desuden får du indsigt i hvordan Jacob har bragt sine interesser, uddannelser og erfaring i spil på sin vej, hvad Jacob laver på Københavns Professionshøjskole og et lille indblik i hvad Professionshøjskolen vægter når de ansætter nye.

Ikke mindst er der lagt op til dialog, så du kan med fordel overveje et par spørgsmål inden.

Adressen er: Københavns Professionshøjskole, Humletorvet 3, 1799 København V. Det er fredag d. 29. marts og vi mødes kl. 13.00 i den store gård der er lige uden for hovedindgangen og taler sammen inden vi i fælles flok mødes med Jacob kl. 13.30. 

Det er karrierekonsulent fra Arts Karriere i Emdrup, Nanna Heinø Mortensen, som faciliterer eftermiddagen. Nannas tlf. nr. er 93 50 88 92

Der er max antal deltagere på 20. Husk at afmelde dig samme sted du tilmeldte dig i god tid, hvis du bliver forhindret, så du gør plads til en af dine studiekammerater.

På gensyn!

//TILMELDING//