Is there anyBUDDY out there?

Buddyprogrammet på Faculty of Arts søger netop nu frivillige til forårssemestret 2021. Så hvis du har lyst til at give de internationale studerende en god studiestart, møde nye mennesker fra hele verden og engagere dig i studiemiljøet på AU, så læs videre her.

12.11.2020 | Lisbeth Hartmann

Ved Faculty of Arts søger vi lige nu Buddies, som har lyst til at hjælpe de nye internationale studerende med at få den bedst mulige start på Aarhus Universitet i forårssemestret.

DIN OPGAVE SOM BUDDY er at tage godt imod de internationale studerende og være en støtte for dem, specielt i deres første tid i Aarhus. Vi forventer derfor, at du studerer på Faculty of Arts i Aarhus og er hjemme i tiden omkring studiestart. Du vil blive tilknyttet en gruppe på 3-5 internationale studerende. Opgaverne som Buddy kan eksempelvis være at vise de studerende rundt på campus, hjælpe med at besvare praktiske spørgsmål og introducere dem for dine favoritsteder i Aarhus.

DU KAN SELV FORVENTE at stifte nye bekendtskaber og få et unikt indblik i andre kulturer, mens du gør en forskel for de studerende. Det er samtidig en god anledning til at øve dine sprogkundskaber – hvad enten det er dit engelske, spanske eller kinesiske, du gerne vil have pudset af.

Jobbet er frivilligt, og som tak for din indsats vil du modtage et officielt ”CERTIFICATE OF RECOGNITION” fra Aarhus Universitet. Beviset vil beskrive dine evner ud i sprog og samarbejde på tværs af kulturer.

I din tilmelding bedes du oplyse:

• Navn
  • AU-mail
  • Studienummer
  • Studieretning
  • Evt. ønsker (fx til sprog/nationalitet)

Tilmeldingsfrist: 5. december 2020

Send din tilmelding eller eventuelle spørgsmål til Rikke Ringgaard: rikr@au.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bedste hilsner
Det Internationale Team, Faculty of Arts