Vigtig info

06.02.2020 | Uddannelse

Ansøgning om holdskifte senest 15. februar

Hvis du har en særlig grund, og hvis der er plads på holdet, har du mulighed for at søge om at blive flyttet til et andet hold på samme fag/kursus.

03.02.2020 | Uddannelse

Husk fristen for tilmelding til omprøve den 28. februar

Hvis du er bachelor- eller kandidatstuderende og skal til omprøve i et andet semester, end der hvor du var tilmeldt den ordinære prøve, skal du tilmelde dig senest den 28. februar.

03.02.2020 | Uddannelse

Ansøgningsfrist til AU's kandidatuddannelser er 1. marts

Hvis du skal i gang med en kandidatuddannelse efter sommerferien, skal du huske at søge om optag senest 1. marts. Vær opmærksom på, at der gælder særlige frister for ikke-EU/EØS og ikke-schweiziske statsborgere uden permanent opholdstilladelse i Danmark.

27.01.2020 | Uddannelse

Tilvalg i udlandet? Søg ITTU senest den 15. februar

Hvis du skal på individuelt tilrettelagt tilvalg i udlandet i det kommende studieår, skal du ansøge om godkendelse af dit ITTU senest den 15. februar. Vær opmærksom på, at ansøgningsproceduren er ændret i 2020 - læs mere på ITTU-siden.

17.12.2019 | Uddannelse

Husk, at du selv skal tilmelde dig, hvis du skal til omprøve i februar

Hvis du ikke består en eksamen, kan du tilmelde dig den omprøve, der ligger umiddelbart efter - typisk i februar. Du skal selv tilmelde dig. Tilmeldingsfristen og datoen for omprøven fremgår af din eksamensplan - vær opmærksom på, at fristen kan være meget kort.

25.11.2019 | Uddannelse

Eksamensplaner

Du kan se dine eksamensplaner - både for ordinær eksamen og for omprøve - på eksamensplansiderne. Det er en god idé at tjekke planerne løbende, da der kan ske ændringer.

07.11.2019 | Uddannelse

Fra efterårssemestret 2020 udbydes 15 nye bachelortilvalg på Arts

Kunne et bachelortilvalg i kønsstudier, kreativ og professionel skrivning eller Addressing Global Challenges være noget for dig?

04.11.2019 | Uddannelse

Ansøgning om udvekslingsplads senest 1. december

Planlægger du et studieophold i udlandet i efteråret 2020 eller foråret 2021, kan du nu søge udvekslingspladser via universitetets aftaler. Ansøgningssystemet AU GO er åbent, og ansøgningsfristen er 1.12.

28.10.2019 | Uddannelse

Ansøgning om Arts Rejsestipendium - sidste frist 1. november

Hvis du skal til udlandet i forårssemestret, har du mulighed for at søge om økonomisk støtte gennem Arts Rejsestipendium senest 1. november. Du skal søge inden fristen, selv om du ikke har nået at få en forhåndsgodkendelse.

23.10.2019 | Uddannelse

Undervisnings- og eksamenstilmelding for bachelor- og kandidatstuderende

Du bliver automatisk tilmeldt de obligatoriske fag, men husk at tjekke, om du er korrekt tilmeldt. Hvis du skal tilmeldes valgfag el. lign., eller vil ændre eller framelde, skal du gøre det senest 5. november.

Viser resultater 1 til 10 ud af 331

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste