Vigtig info

25.11.2019 | Uddannelse

Eksamensplaner

Du kan se dine eksamensplaner - både for ordinær eksamen og for omprøve - på eksamensplansiderne. Det er en god idé at tjekke planerne løbende, da der kan ske ændringer.

07.11.2019 | Uddannelse

Fra efterårssemestret 2020 udbydes 15 nye bachelortilvalg på Arts

Kunne et bachelortilvalg i kønsstudier, kreativ og professionel skrivning eller Addressing Global Challenges være noget for dig?

04.11.2019 | Uddannelse

Ansøgning om udvekslingsplads senest 1. december

Planlægger du et studieophold i udlandet i efteråret 2020 eller foråret 2021, kan du nu søge udvekslingspladser via universitetets aftaler. Ansøgningssystemet AU GO er åbent, og ansøgningsfristen er 1.12.

28.10.2019 | Uddannelse

Ansøgning om Arts Rejsestipendium - sidste frist 1. november

Hvis du skal til udlandet i forårssemestret, har du mulighed for at søge om økonomisk støtte gennem Arts Rejsestipendium senest 1. november. Du skal søge inden fristen, selv om du ikke har nået at få en forhåndsgodkendelse.

23.10.2019 | Uddannelse

Undervisnings- og eksamenstilmelding for bachelor- og kandidatstuderende

Du bliver automatisk tilmeldt de obligatoriske fag, men husk at tjekke, om du er korrekt tilmeldt. Hvis du skal tilmeldes valgfag el. lign., eller vil ændre eller framelde, skal du gøre det senest 5. november.

22.10.2019 | Uddannelse

Skal du vælge kandidatuddannelse?

Den 21. november er der kandidatdag i Aarhus. Her har du mulighed for at få overblik over dine muligheder for valg af kandidatuddannelse. Hvis du overvejer en kandidatuddannelse på DPU, er der åbent hus i februar.

11.10.2019 | Uddannelse

Få indflydelse på dit studieliv – stil op som kandidat til universitetsvalget

Til november er der valg på AU. Du skal vælge dine repræsentanter eller selv stille op til AU’s bestyrelse, akademiske råd, studienævn og Ph.d.-udvalg. Har du har lyst til at stille op som kandidat, kan du gøre det fra den 17. til den 25. oktober.

04.10.2019 | Uddannelse

PHISHINGMAIL I OMLØB: Klik ikke på linket

En række studerende og ansatte modtog onsdag den 2. oktober en phishingmail fra mailadressen AU@gu.se, hvor formålet er at lokke modtageren til at oplyse sit password.

25.09.2019 | Uddannelse

Ophavsret - kopiering, deling og scanning

Har du styr på, om du må dele, kopiere eller scanne tekster og billeder? Hvis ikke - og hvis du vil undgå at gøre noget ulovligt - kan du finde information på AU Librarys side.

04.09.2019 | Uddannelse

Holdskift

I perioden 1.- 15. september er der mulighed for at skifte hold. Det er kun muligt at skifte til et andet hold på samme fag, og kun hvis der er en ledig plads. Send en e-mail til Studiecenter Arts, og fortæl, hvilket hold du er på nu, og hvilket du gerne vil flyttes til.

Viser resultater 1 til 10 ud af 326

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste