Fra uddannelse og frivilligt arbejde til job

Arrangementet er desværre aflyst/ændret. Mød op og få gratis kaffe og kage kl. 16.00 i vandrehallen og deltag i prisoverrækkelsen af #AUfrivillig.

24.08.2018 | Arts Karriere

Dato tir 06 nov
Tid 12:30 16:30
Sted Vandrehallen

Arrangementet er desværre aflyst/ændret. Mød op og få gratis kaffe og kage kl. 16.00 i vandrehallen og deltag i prisoverrækkelsen af #AUfrivillig.

Tilmelding IKKE nødvendig.

------------------------------

Til dette arrangement sætter vi fokus på kombinationen af de kompetencer man erhverver sig gennem uddannelsen og det frivillige arbejde ved siden af studierne. Arrangementet giver dig viden, indsigt og inspiration til at sætte ord på dine kompentencer, så de bliver et aktiv i formningen af din karriere.

Gennem 3 oplæg får du indblik i og viden om, hvilken værdi kompetencekombinationen giver dig, som du kan tage med videre.

Arrangementet er for dig, der ...

  • har eller har haft et frivilligt arbejde ved siden af studierne.
  • søger inspiration til at bruge de erhvervede kompetencer aktivt i din jobsøgen.

Efter arrangementet har du fået ...

  • større bevidsthed om værdien af det frivillige arbejde.
  • relevant viden om, hvordan arbejdsgivere ser på uddannelse og frivilligt arbejde.
  • inspiration til hvordan du kan gribe processen an i forhold til at gøre dit kompetencesæt aktivt og brugbart.

Program

Kl. 12.30    Get in

Kl. 12.45    Velkomst ved Udvalget for Uddannelse

Kl. 13.00    Oplæg: Kandidat fra AU og frivillig nu i job

Mød Sandra Nielsen Saabye, Director of People and Culture, Hello Monday. Cand.mag og frivillig.

Sandra har læst Æstestik og Kultur, Medievidenskab og Oplevelsesøkonomi på Aarhus Universitet. Og så har hun været frivillig og er det stadig.

Kl. 13.30    Oplæg: Studerende og frivillig

Mød Ellen Emilie Madsen, der er studerende på Aarhus Universitet og involveret frivilligt i flere sammenhænge. Ellen Emilie fortæller om det, det frivillige arbejde bidrager med og om hvorfor hun synes det er vigtigt at involvere sig i frivilligt arbejde.

Ellen Emilie er bl.a. tidligere formand for Humbug, frivilligkoordinator for Food Festival, tutor og har været involveret i mange andre sammenhænge som frivillig.

Kl. 14.00    Oplæg: Arbejdsgiverens perspektiv

Mød Regitze Siggaard, HR Health Manager i Ørsted:

Regitze har hele sit liv haft sit ene ben i den frivillige verden. Hendes erfaringer spænder bredt fra idræt, Olympisk Kommité, Lungeforeningen, Forum for Mænds Sundhed og Hello Kitchen. Hun er tidligere verdensmester i roning (letvægtsdobbeltsculler) og mentaltræner for roere, der skal til OL i Tokyo i 2020. I hendes arbejde i Ørsted, har hun fokus på de særlige egenskaber, man bibringer virksomheden/Ørsted via en helhedstilgang til arbejdslivet. I hendes indlæg vil hun fortælle hvorfor frivillighed er en grundsten for Ørsted som arbejdsplads – og for det danske velfærdssamfund, som vi kender det. Og ikke mindst gennem hendes egen historie give inspiration til hvorfor meningen med livet kan findes med udgangspunkt i et mindset som frivillig (studerende).

Kl. 14.30     Pause

Kl. 15.00     Kompetenceworkshop og mød karrierecentrene på AU

Deltag i en workshop, hvor du bliver klogere på, hvordan din uddannelse og dit frivillige arbejde giver kompetencer, der har stor værdi i din jobsøgning. Workshoppen hjælper dig med at sætte ord på disse kompetencer, så de kan bruges aktivt i din jobsøgning.

TILMELD DIG WORKSHOPPEN - KLIK HER.

Sideløbende med de to workshops kan du også møde karrierecentrene og medarbejdere fra AU der kan hjælpe dig på vej. Mød ...

- karrierekonsulenter fra Arts og BSS til en snak om karrieren.

- karrierevejledere til en kort vejledning eller CV-tjek.

Herudover kan du få taget et professionelt billede til dit CV helt gratis.

Kl. 16.15     Kåring af vinderne af #AUfrivillig

Vi kårer vinderne af Publikumsprisen og AU-juryens specialpris.

Kl. 16.30     Tak for i dag 

Arts, studerende.au.dk